Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poznejte náš svět nádherně se blýskajících klenotů! Čekají Vás klasické šperky zdobené krásnými a mnohobarevnými kameny, které lzeobjednat v našem živém vysílání. Budete zářit každý den jako opravdová diva. (TV Barrandov)

Recenze (28)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Barrandovský teleshoping, kde kadejaká hlúpa, škaredá, neúspešná prostitútka bez slovnej zásoby sa snaží presvedčiť ľudí, že im za mimoriadne výhodnú cenu predá šperk nedozernej hodnoty. Stačí len rýchle zavolať a nablískaný šunt, čo sa tvári ako drahý klenot, bude váš. Na takýto primitívny podvod sa môže nachytať jedine absolútny idiot. Verím, že sa občas taký chmuľo nájde a ten ich shit si fakt objedná. Avšak každý kto nemá v hlave úplne vákuum, si musí byť vedomí toho, že to celé je jeden obrovský ojeb. Neponúkajú klenoty, ale len bezcenný odpad! ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Hnůj, jenž se rozlezl po všech možných televizích, které musejí za tohle dostat od prodejců předraženého šmuku řádně zaplaceno. Milovníka videí z CaryMaryFuckova kanálu na YouTube příjemně polechtá návrat některých kvízčubin do ještě retardovanějších sfér televizní produkce, zábavné je to ale asi jako čumění na produkt půlhodinové návštěvy hajzlu. (1 192.) ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Keď začali televízie vysielať rôzne "vedomostné" súťaže, mal som pocit, že nižšie už tieto stanice klesnúť nedokážu. Mylím "súťaže" v ktorých zavoláte , obvykle, peknej moderátorke a vyriešite, zvyčajne, banálnu úlohu, no nikdy sa tam nedovoláte. Mýlil som sa, Tv klesli ešte nižšie. Po zákazu týchto hier prišla veštiareň. No dokonca aj tú prekonali práve touto jedno-hubkou. Cez televíznu obrazovku sa Vám ukecaná teta snaží predať akože originálny drahý šperk za neuveriteľne nízku cenu. Ide o nemorálny ale zákonný typ odrbania naivných ľudí o peniaze. Odpad odpadov. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Se divím, že to ještě pořád nezakázali, když se několikrát jak na internetu, tak v novinách probíralo, že jde v některých případech o „podvod“ a nabízené věci dle expertů na šperky ani neexistují. Viděl jsem tuto nablýskanou variaci na teleshopping asi dvakrát, ale vždy jen kousek. Což o to, většina těch nabízených věcí vypadá vskutku pěkně a i ty ceny nebyly zrovna nejhorší, ale důvěryhodnost je zde dost nahlodána. Zvláště když si na netu přečtete některé dotazy jistých dam, které si objednali zboží (nebo chtějí objednat) a… ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

tohle se může dít jenom v ČR, kriminální činnost provozovaná legálně na veřejnosti - nestačí, že to tady praktikuje Bureš, teď už musí i Soukup, který se bohužel, u nás může stát i tím prezidentem. Nabídka barevných sklíček a chirurgické oceli od vietnamců, co s 90 % slevou stojí jen 6 litrů, se poseru..Kdokoliv si v tomhle pořadu cokoliv objedná a pak se diví, že mu místo vykládaného smaragdového prstenu přijde hovno s cibulí a ještě si !!! stěžuje !!!!, tak by měl být deportován do severní korei bez možnosti návratu (definice: nebezpečný nesvéprávný imbecil s penězi). ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama