Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poznejte náš svět nádherně se blýskajících klenotů! Čekají Vás klasické šperky zdobené krásnými a mnohobarevnými kameny, které lzeobjednat v našem živém vysílání. Budete zářit každý den jako opravdová diva. (TV Barrandov)

Recenze (28)

Evzeni1

všechny recenze uživatele

za 1 - Nesledovat za 2 - Stráta času za 3 - Škoda propalování eletriky Jsou vubec ty tvurci nadvrdo vygumovaní,tvl vzdyt se da využit cas i na ten serial či film ktery ma aspon vyznam se podivat na děj ale na tento vytvor nemam ani na vteřinu čas.A ještě si udelaj svůj tv kanal. Najde se vúbec nekdo kdo by vytvořil kanál na filmy z celeho světa které se vubec u nas nevysilali,myslím že by se tu našlo par uživatelů či koníčkari kolem filmu nebo filmový maniaci😂 kteři by tento kanal přivitali.Třeba filmy všech žanru viz Godzilli ,westerny (kolik je vesternu ) a i třeba scifi z 50-70-80 let. nebo i filmy z doby vhs které se uz nevysilají 😭.Myslim že takovy kanal by měl vétši význam než tv galerie( přejmenoval si na KRAVINA) . ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Keď začali televízie vysielať rôzne "vedomostné" súťaže, mal som pocit, že nižšie už tieto stanice klesnúť nedokážu. Mylím "súťaže" v ktorých zavoláte , obvykle, peknej moderátorke a vyriešite, zvyčajne, banálnu úlohu, no nikdy sa tam nedovoláte. Mýlil som sa, Tv klesli ešte nižšie. Po zákazu týchto hier prišla veštiareň. No dokonca aj tú prekonali práve touto jedno-hubkou. Cez televíznu obrazovku sa Vám ukecaná teta snaží predať akože originálny drahý šperk za neuveriteľne nízku cenu. Ide o nemorálny ale zákonný typ odrbania naivných ľudí o peniaze. Odpad odpadov. ()

Reklama

Sygauras

všechny recenze uživatele

Co to jako má být ? Při klikání ovladačem jsem narazila na tohle, pro co nemám ani pojmenování. Pořad ? To snad ne. Co jsem tak pochopila ze sledování, tak se vám snaží nabídnout jakési barevné sklíčka za tak super cenu, že to musíte mít bez ohledu na to že v parku se takových střepů válí asi tak 5 000. Před hospodou to zametou, nějaký šikula to doma roztaví a upeče super briliant který má cenu jak 3 auta. Ale pozor ! Během pořadu to snížíme na cenu pastelek od vetešníka a vy tak můžete mít doma jedinečný klenot který se může časem hodit jako podložka pod viklavej stůl. Za tu cenu ? No nekup to. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Hnůj, jenž se rozlezl po všech možných televizích, které musejí za tohle dostat od prodejců předraženého šmuku řádně zaplaceno. Milovníka videí z CaryMaryFuckova kanálu na YouTube příjemně polechtá návrat některých kvízčubin do ještě retardovanějších sfér televizní produkce, zábavné je to ale asi jako čumění na produkt půlhodinové návštěvy hajzlu. (1 192.) ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad od tupců pro tupce! Ať už tohle vysílá jakákoliv TV (aktuálně Barrandov), jasně tím dává na okaz fakt, že diváci jsou jí u prdele a že jí jde hlavně o peníze. Naprosto nejubožejší "pořad" co se může v TV vyskytnout. "Uvaděčky" by se se svým "Wau!" mnohem lépe, a především podstatně důstojněji uplatnily v pornu, než v "tomhle". ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama