Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v době, kdy se mytologické bytosti jako jsou upíři, bezhlaví rytíři nebo třeba succuby již nemusejí skrývat. Lidé v jejich existenci sice v minulosti většinou nevěřili a ti, co věřili, je krutě pronásledovali, ovšem nyní by mohlo být vše zapomenuto. A tak se tyto bytosti, které sami sebe označují jako "Demi" (Demi-humans), dostávají do normální společnosti a mezi lidmi chtějí v klidu a otevřeně žít svůj život. Tetsuo Takahashi je učitelem biologie, kterého Demi nesmírně fascinují. K jeho obrovskému štěstí se v jeho škole objevili hned tři takové studentky a jedna nová paní profesorka. Tetsuo je proto odhodlaný je co nejlépe poznat a vyzpovídat a své poznatky sepsat. (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Další taková pohodová oddechovka.Co kdyby skutečně existovali v současnosti v našem světě nadpřirozené bytosti z mýtů a legend? Tak o tom přesně je tohle anime. Je to svým způsobem originální a odpočinkový počin, který nepřekypuje akcí, kouzly a alternativními světy. Je to klasické slice of life takových postav, které jsou reálně uzpůsobeny a je tu snaha objasnit původ jednotlivých povídaček o nich. Takže tu máme i trochu badatelskou část. Postavy nejsou nepříjemné a sem tam si člověk užije i nějakého toho humoru. Animace je sice slabší, ale oproti kresbě v manze je to lepší bych řekl. Po hudební stránce průměr. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Milé a poučné k vzťahu k menšinám. Občas až s vedeckým prístupom. Pár hluchých miest. Separovanie skupinky a jasná orientácia na introvertov sťahovala dobrý pocit. ()

Reklama

q66 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších slice of life komedií sezóny (určitě lepší, než něco jako Kobayashi-san Chi no Maid Dragon nebo Gabriel DropOut), ale bohužel víceméně nekonzistentní... některé epizody jsou silnější, některé dost slabé, časování tu většinou je, fanservis víceméně neobtěžuje. Charakterizace je slušná, grafika a animace jsou průměr, nepřekvapí, ale plní svůj účel, soundtrack nic moc. Ke konci spíš horší, než na začátku a repetitivnost už jde dost poznat. Ve výsledku silných 5/10, což je stále lepší, než mé úvodní očekávání, ale potenciálu tam bylo víc. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"Interview nejen s upírem" je velmi sympatická a příjemná záležitost, která mě díky pěkné animaci, milým postavám, kterým vévodí chápající a charismatický pan učitel, naprosto bez problémů baví. Je to veselé, je to hravé a člověk z toho má díky tomu, že je to o tom, jak pomáhat mytologickým stvořením s jejich každodenními starostmi, vlastně dobrý pocit a tak se na mé tváři často objevil příjemný úsměv. Pohodových 8/10 ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama