Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrozí, že podezřelý e-mail postaví kámoše proti sobě, a tak se Clay na výpravě se školní partou musí postavit čelem svým úzkostem. (Netflix)

Recenze (12)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojďme vyslat všechna ta naše schizofrenní děcka do lesa a pak se budeme bavit, jak budou úzkostmi trpět a jak budou připosraní, že je jiné děcko chce (možná) zabít (nebo jen vystrašit). Však to je přece geniální nápad a utužíme vztahy - oh wait, tady žádné vztahy nejsou a my si nechceme přiznat, že jsme to jako rodiče a učitelé zmrvili už od počátku a teď se jen probíráme sračkami spolu s nimi. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WOW, tvůrcům asi někdo zval jakoukoliv představivost a nařídil jim jen jednu věc. Všem začne hrabat! A tak se poddali a vytvořili zbytečné, otravné a nudné hodiny stopáže. Může to ještě klesnout níž? ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok můžeme se na chvíli všichni zamyslet nad tím, jak blbej nápad je vzít tyhle lidi na kempování? Prostě co to kurva, kdo si myslel že je to dobrej nápad? A odkdy jezdí na kempování rodiče? Nemaj tam jet třeba učitelé? Jo a btw, jestli si myslíte, že Clay bude čelit nějakejm následkům za minulou epizodu, ne, absolutně ne, cápek odešel s vyloučením na 14 dní a všechno je v normálu. A honba za pokladem v lese je určitě úžasnej nápad vzhledem ke všemu, co se stalo, a určitě se nic neposere že? Že? Samozřejmě, podělalo se úplně všechno. Ale dřív, než s tím začnu - jak dlouho teda sakra trvá ta hra vůbec? Já jenom, že tam byli až do noci a absolutně nikdo je nehledal. Táta Alexe a máma Claye asi byli moc zaneprázdněný, aby se starali o nějaký středoškoláky v kempu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Další věc - kolik studentů jsou schizofrenici? Teď má totiž bludy i Alex a Jess z nějakýho důvodu. A Alex ještě k tomu zapomněl, jak se plave. A co přesně na "nerozdělujte se" nerozuměli? Proč se vždycky opustí? To se jako jeden po chvíli rozhodne, že na to sere, opustí svýho partnera, protože důvody, a jde si sednout do lesa? Hmm seems legit. Zajímalo by mě, kolik si tvůrci dali houbiček, protože v žádným případě nevěřím, že tohle vytvořili střízlivý. Nejdřív tady máme teen drama, potom rádoby horror, do toho nějaká schizofrenie... To mě poser, co se děje, nic nechápu, kdy už bude konec. :D Já už ani nemůžu říct nic dobrýho o tom. To nejde, tady nic dobrýho není. Herci hrajou dobře asi, ale tohle by už nezachránil ani nejlepší herec na světě. Jo a nezapomeňte, tenhle seriál má jasný poselství - hráči fotbalu jsou nejhorší lidi vůbec, a když někoho zabijete, ale váš táta je polda, tak jste v pohodě. Hodnocení: už mě někdo zabijte ježis/10 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, naprosto souhlasím s tím, že scénáristi při této epizodě určitě něco brali a to, že všichni mají z ničeho nic halucinace je totálně mimo mísu. Více méně všechno, co se v epizodě stalo bylo naprosto nelogické a hlavně absolutně nereálné, ale ve finále se příběh přes to všechno vyvíjel skvěle. Zatím tři, možná ale po shlédnutí celé řady snížím všem epizodám čtvrté série jednu hvězdičku. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama