Reklama

Reklama

V malém městě v Massachusetts chtějí čtyři středoškolačky rituálem popřít existenci tajemného Slender Mana. Když však jedna z nich záhadně zmizí, vše nasvědčuje tomu, že je ve skutečnosti jeho poslední obětí... (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (277)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,Nesmíte se mu podívat do obličeje!´ To je mi rada, když žádný nemá.... V Kruhu to ještě byly videokazety, tady je zastoupil internet. A nemusíte třikrát volat ani Mary, ani Candymana, stačí slyšet třikrát odbít zvon a není cesty zpátky. Temný les, nestvůrné černé stromy komíhající se ve větru a cosi v mlze mezi kmeny. Chapadla, křik, ticho. Nu, mohl to být hezký horor o bubákovi, jenže není. Místo strašení lekačky, atmosféra mezi stromy na celý film nevystačí a gore, když už není se čeho bát, nula. A měřeno optikou dnešního světa - podělaní studenti bubáka nevyvolají, statečné studentky naopak ano. Alespoň že jsou za to ztrestány, i když divák více tuší, než vidí. Hlavně kvůli lesu film zcela nezatracuji, lepší volbou je však rozhodně třeba Tall Man (2012). Více jak polovina kina (což jsem na tenhle film nečekal) se místy dost brutálně smála. Ano, kdo se moc bojí, křičí nebo se směje, tady ale bohužel nebyl důvodem strach... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ještě tak 2-3 měsíce zpátky jsem neměl absolutně potuchy o tom kdo nebo co je Slender man a poté co jsem viděl tohle jsem klidně mohl zůstat u blažené nevědomosti.Filmový Slender man sice nevypadá úplně zle,ale to je tak všechno.Zbytek je totiž nezáživná vata,které se sice nedá úplně upřít snaha o budování atmosféry,ale ve chvíli kdy je skoro všechno špatně nepomůže ani to.Třešničkou na dortu jsou hlavní "hrdinky".Marně bych hledal v paměti kdy mi byly postavy z evidentně teen "hororu" tak nesympatické.Tohle už nikdy víc...20% ()

Reklama

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dementní film, postavený na těch nejohranějších nejstupidnějších klišé, s naprosto odpudivým obsazením. Ten scénář je tak něco tak příšerného, že se na to vůbec nedá koukat, není to ani v nejmenším strašidelné nebo zajímavé, člověku na těch postavách absolutně nezáleží, ať si je klidně Slender Man odnese všechny najednou, včetně tvůrců filmu, hlavně když už bude konec! Závěrečné titulky zde byly dokonalým vysvobozením, na tom filmu není pozitivního naprosto nic a neměl nikdy vzniknout. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chválim snahu o budovanie atmosféry, ktorá sa na pár miestach aj celkom vydarila, no celkovo som od toho čakal viac, najmä čo sa týka hororovej stránky. Motív bubáka mohol byť ďaleko lepšie využitý, priestor tu na to bol. Tiež je škoda, že celý príbeh stál na tak chatrných mysterióznych základoch, pričom nedokázal so sebou priniesť nič také, čo by dráždilo či znepokojovalo myseľ diváka. Proste ide z časti o klasický teenegerský horor, podľa jasnej schémy. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Slender man je takovej pojem, taková hororová postava a oni to takhle doserou. Od režie, přes scénář až po ty herecký (ne)výkony. Místo aby to mělo tajemnou, děsivou atmosféru mi bylo trapně. Ty jejich sny a vidiny a stíny, celá ta logika. Rozhodně je chyba, že ho tolikrát ukázali, to je postava, která nemá bejt tolik vidět. Má vzbuzovat respekt sám o sobě. Mě to absolutně nezajímalo, nevypnul jsem to jenom proto, že to nemám ve zvyku. Co jinýho už má dostat odpad než něco takovýho. A už nikdy víc. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Slenderman je v USA plánován k vydání od Screen Gems na 24. sprna 2018. Předtím měl mít premiéru 18. května, ale datum bylo změněno, aby se předešlo konkurenci s Deadpool 2 (2018). (DominikMH)
  • Písnička, která hraje z gramofonu, je „Maggot Brain“ od Funkadelic. (Duoscop)
  • Promo fotky k filmu se pořizovaly v Bostonu od 19. června 2017 do 28. července 2017. (DominikMH)

Související novinky

Youtubeový horor míří na velká plátna

Youtubeový horor míří na velká plátna

08.02.2023

Studio A24, spoluautor Stranger Things Shawn Levy a produkční společnost Atomic Monster Jamese Wana nyní spojí síly, aby přivedli na velká plátna populární youtubeovou hororovou sérii zvanou The… (více)

Reklama

Reklama