Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (1 000)

pepo 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednička. Dvojka ma totiž neštvala a ani nenudila. Mať to sviežosť svojho predchodcu, mohlo to byť dokonca úžasné. Je to omnoho prepracovanejšie, vtipnejšie aj akčnejšie.Prekvapil zmysluplný a myšlienkovo silný príbeh. A občas som mal pocit, že by som si tú story viac vychutnal v typicky vážnom X- Men prevedení. To by sme však prišli o niektoré fantastické komediálne scény. Celá pasáž okolo formovania X- Force a ich prvá akcia sú parádne. Cameá vydarené, všetci si to užívajú a dojde aj na emócie. Celé je to však opäť dosť bordel. To prepínanie medzi žánrami (opäť) nefunguje tak hladko ako napríklad u Vaughna, do rozpočtu sa mohlo ešte trochu prisoliť, stopáž je prepálená a občas je to celé strašne silu. Potitulkové scény však dojem v mnohom vylepšili. Hraničia totiž s genialitou. Takže nerozmýšľajte, choďte na to. Ale netreba očakávať žiadny zázrak. Veľmi, veľmi silných 7/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mně z toho pěkně zcvrkli koule. Faktor vztahu, faktor lásky, faktor dítěte, tyhle nechválně proslulý filmový kazišuci už vykostili nejeden biják. Tady si naštěstí stačí počkat a už se hláškuje, plýtvá ironii, černým humorem, bílým humorem i jinak barevným humorem, hlavně narážky na Xmeny a další fórky směrem k filmovýmu světu umí hodně pobavit. Deadpool nejdřív jeden sólíčko, ale pak si sežene partičku se kterou provede jeden z nejdrsnějších seskoků v dějinách filmů a sežene si ještě jednu partičku a pak už se jede týmovka jak Brno. Což má za následek zvýčený počet hlášek jedné postavy směrem ke druhé a když dohláškujou postavy, přijde scénarista s upravenou verzí Základního instinktu a humoruje se nanovo. Samozřejmě akciček se taky dočkáme a i ta se vydatně nažrala vtipný kaše. Chceš se pobavit na drsnější, ale originální způsob? Tak zvedni prdel a jdi do kina se nechat rozesmát. ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší jak jednička. Některý ty pop-kulturní narážky mi přišly zbytečný, ale taky jsem se docela často gebil. Hodně to zvedá Josh Brolin jako Cable, třeba i v konfrontaci se samotnym Deadpoolem, kdy ho ty jeho forky sraly. Vlastně hodně pomohlo, že už to neni Deadpoolova one man show jako předtim a je obklopenej o hodně víc postavama, protože jinak by mě ta jeho postava už začala ve druhý půlce nudit. A navíc, narozdíl od jedničky už to má i větší měřítko a nepůsobí to jen jako jednoubka. 75% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování, vynikajícího prvního dílu o užvaněném kanaďanovi, který prokecal smrti díru do hlavy. Druhý díl přišel logicky o moment překvapení, tak to vynahrazuje většími explozemi a počtem hvězd (ne těch v hodnocení). Všichni důležití X-lidé jsou zpět! Navíc zákládání X-Force a jejich první akce je super. Brolin po Thanosovi fasuje dalšího ultimátního borce. Časem se cestuje méně než jsem si myslel, ale to si určitě šetří na nějakou potitulkovou scénu. Dokonalý rodinný film pro dobrou náladu. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Je zpátky. Šílený hrdina Deadpool před 2 roky dobyl kina a byl z toho nejenom velký hit ale především povedená a originální komiksová žánrovka. Nyní se vrací v pokračování, které téměř vůbec nezměnilo tvůrčí vedení až na to, že už nerežíruje Tim Miller ale David Leitch. A nic se nemění ani na stavu filmu jelikož dvojka je téměř jako jednička akorát je jak už to u pokračování bývá vše větší, akčnější, dravější a vlastně celkově větší. Pokud se vám Deadpool 1 nelíbil, dvojkou se nic nemění. Pokud Deadpoola 1 milujete, budete milovat i dvojku. Dvojka jde ale pořád přece jenom o kousek dál. Jednička byla origin story kde jsme polovinu času strávili vysvětlováním toho kdo je Deadpool, proč je Deadpool a teprve druhá polovina času se věnovala tomuto šílenému hrdinovi v akci. Ve dvojce je Wade Wilson Deadpool od začátku a od začátku se šlape na plynu. David Leitch je možná lepší volba než opět Tim Miller. Všechny akční scény nebo střílení totiž strká do kapsy téměř vše co bylo v jedničce ze které stojí za to vypíchnout pouze akční honičku na dálnici a sčítání kulek. A akce ve dvojce je navíc perfektně přehledná a chytře vymyšlená. Hlavní hvězdou filmu je pořád DP a dělá to co minule- zesměšňuje vše od DC Comics po Základní instinkt, utahuje si z pedofilů, hereckých kolegů, rasizmu a sexizmu a vtipy vypouští tak rychle jeden za sebou, že se snad ani pořádně nedají všichni pochytit. Společně s ním má ale film další dvě hvězdy. Jednou z nich je Cable v podání Joshe Brolina který je hodně vydařený drsňák připomínající Arnolda Schwarzeneggera z Terminátora a další superhrdinka Domino je hrdinka pravděpodobně s jednou z nejzajímavějších schopností všech dob která se perfektně zvládla zpracovat na plátno. Deadpool 2 je po čertech povedené pokračování ve kterém snad vše šlape ještě víc než v originálu díky většímu rozpočtu, talentovanějšímu režisérovi a především odvaze rýpat snad do všeho možného. Je to naprosto perfektní blbovina, která jede tak brutálně přes čáru, že je prostě perfektní. I podruhé tedy Deadpoolovi obrovský palec nahoru! PS:Mezititulková scéna je perfektní a především splní jeden vlhký fanouškovský sen! Viděno v kině:2x ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

  • Hugh Jackman uvedl na zprávy o společném filmu: „Deadpoole, jdi na to chlape. Dělej, co umíš nejlíp. Nepotřebuješ mě.“ (tyzmrde)
  • Ryan Reynolds (Deadpool) zakázal svým dětem chodit na natáčení, protože se ho bály, když ho viděly se zjizvenou tváří. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama