Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (999)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Osobně první film pro mě byl větším zklamáním. Primitivní humor o koulích apod. není můj šálek čaje, takže jsem se na něj dostatečně připravila, ale tvůrci byli tentokrát na mé straně a sázeli víc na narážky z jiných filmů, a když je skoro všechny znáš, tak se směješ :o) Skvělá akce, úvodní sekvence byla sakra skvělá, Josh Brolin bavil, záviděla jsem štěstí Domině a team X-Force byl, no, hodně úsměvný. A při vzpomínce na odrážení kulek meči se ještě teď směji :D K tomu ve filmu byly celé dva zadky!! No dobrá, oba byly digitální. Velký nestál za nic a dětský, přeci nejsem pedofil :D Za mě spokojenost :o) Btw. Proč nebyla po (všech) titulková scéna? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja se bavil jeste o fous vic nez v pripade prvniho dilu. Vsechno super z prvniho dilu zustalo zachovany a jeste je to vsechno dle pravidel dvojek vetsi, vic krve a umirani, vic hlasek, velkolepejsi souboje, ktery misty trochu zavani digitalem a lehce se spis z komedie presunujou k regulernim X-Menum, ale nic vylozene rusivyho. Herci jsou opet skvely, Reynolds se v tyhle roli fakt nasel a par scen, kterejm asi vevodi nastup X-Force je naprosto nezapomenutelnejch. Ja se skvele bavil od zacatku do konce, jasnejch 5*. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Masové přijetí u prvního dílu je pro mě stále neuvěřitelným překvapením, to samé se hádám bude týkat druhého. Obojí se pro mě pohybuje mezi 3 a 4* a to proto, že jde do extrému, dotýká se hranic metahumoru a možná ho několikrát překračuje. Někdy dobře a vtipně, jindy s trapností sobě vlastní, ale proč ne. Na postavu Cablea jsem se těšil, nezklamala, patří k ozdobě a Josh Brolin zažívá fantastický rok (navíc jsou jeho postavy silných emocionálně uzavřených mužů silným prvkem, který v posledních letech ve filmech pomalu mizí...). Druhý Deadpool je pro mě stejně nevyrovnaný jako první, hrátky s časem jsou klasicky "tak jak scénárista potřeboval", ale určitý punk přístup a drzost je mi sympatická. I přes momenty typu sestavování týmu a jejich první akce, přes "štěstí není superschopnost" až po cameo role "za dveřmi", u kterých jsem se opravdu bavil, nejde o film, který bych potřeboval vidět znovu. V tomhle se bohužel od většiny komiksových filmů Deadpool vůbec neliší. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trojský kůň Marvelu 2. Opět zdánlivě se vymezující parodie na všechny ty úděsné a infantilní komiksové sračky, které na cílové diváky (retardy) s kadenci rotačního kulometu chrlí CD Komiks a Div. Když si odmyslím, že jsem za celou stopáž propadl nenucenému smíchu jen u parašutistického přistání vrcholícím usmaženým Pittem na drátech, zbyl mi jen stokrát prostřelený a rozsekaný hlavní hrdina (ke konci jsem se už upřímně modlil, ať konečně chcípne - definitivně), který u těch mnohačetných zranění řekne strašně kůůl ftipy, ale jinak se vůbec ničím neliší od zástupu tisíců kreslených "hrdinů" pro děti nebo panice, kteří mají všichni dva filmy ročně a pak jeden společný a ten se nazve třeba Avengays. Pro zjemnělé fanoušky všech těch úděsných soft vesmírů na jedno brdo to bude určitě další strašně nekorektní nářez. Pro člověka jako jsem já, který jestli něco ve filmových žánrech přímo nenávidí, jsou to indické muzikály a podobně atraktivní a smysluplné komiksové adaptace, nesledovatelné. A nesledovatelné z jediného důvodu, že Deadpool 1+2 a budoucí 3, 4, X-Force, Cable: Civil War, X-Force: Infinity War a Deadpool 5, jsou pokrytecky úplně stejný jako to, z čeho si dělají zdánlivě celý film prdel. 40 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V průběhu filmu jsem hodně přemýšlel, jestli je vlastně dobře, jakým směrem se Deadpool ubírá. Později mi ale došlo, že v tom je brutální potenciál. V porovnání s bojůvkami Avengerů je tenhle příběh asi tak důležitej, jako když na okně rozmáznete mouchu. Má ale plno skvělých nápadů. Z rádoby nezajímavých postav Marvelovského universa dělá super partu, kterou je radost sledovat. Sice mě trošku zarazil ten Josh Brolin, ale jeho verze Terminátora mi ve výsledku vůbec nevadila. Stejně tak mě pobavil i nápad narvat do Marvelovky kluka z Novýho Zélandu z filmu Hon na pačlověky. Pochybuju, že by to nebyl nápad Taika Waititiho, když natáčel Thora. Všechno totiž v tomto světě působí až moc provázaně. Osobně mi to ale vůbec nevadí. Příběh je sice poměrně o ničem, ale po shlédnutí tohoto dílu mám skoro pocit, že druhý díl je o chlup lepší, jak ten první. A navíc je tu celá řada nenápadných, ale dost důležitých momentů pro chod celých Marvelovských dějin. Takže se tento film v historii zfilmovaných komiksů rozhodně neztratí. ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

  • Ryan Reynolds (Deadpool) zakázal svým dětem chodit na natáčení, protože se ho bály, když ho viděly se zjizvenou tváří. (griph)
  • Zeitgeist (Bill Skarsgård) má tetování s číslem 116, což je odkaz na komiks „X-Force #116“, kde se objevil poprvé a naposledy. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama