Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kelowňané (z planety Jonase) naváží kontakt s SGC. Chtějí obnovit obchodní vztahy se Zemí. Jejich velký triumf je naquadria, která je dobrá při výrobě naquadahu. Rozhodnou se s Kelowňany setkat. Kelowňanská delegace včetně dr. Kierana chce pomoct v boji s jinými společenstvími na Kelowně. Na to nepřistoupí, a tak delegace odchází s prázdnou. Dr. Kiernan se bez ostatních vydá na SGC. Tam se spojí s Jonasem a řekne mu o místním odboji, který chce sesadit tamní vládu. S jeho pomocí by svrhnutí moci mohlo vyjít. (Varan)

(více)

Recenze (9)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se setkáváme s Keloňany, kteří by rádi se Zemí zase obchodovali, ale nejdřív je potřeba vyřešit pár "drobných" diplomatických problémů. Celé se to trochu zamotává, když jeden s vyslanců začne mluvit o revolučním odboji a slibuje dodávky naqadrie. Je to napínavé, dramatické, chvílemi trochu nudné, ale závěr "oni mě informují" ve mě zanechal silný dojem. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E06 ⤶ Dlouhodobé vystavení záření způsobuje schizofrenii. Kelowňané se ještě nezničili. SG-1 získala dr. Kieranem propašovanou naquadrii. Díl docela o ničem. Hlavní zápletka je zcela virtuální. ⤷ E08 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonas sa vracia na svoju domovskú planetu a spolu s SG tímom musia riešiť dilemu, či vojensky pomôžu k presile jedného národa nad ďalšími. V hre je opäť zisk nakadria. Epizóda nepatrí medzi najzaujímavejšie, ale páčila sa mi atmosféra na spôsob politického trileru, aj keď záver to sčasti neguje. Len mi nejde do hlavy, ako dokázali prepašovať na Zem krádežou získané nakadrium. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama