Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané South Parku se chystají na příjezd Hillary Clintonové. Cartman podezírá nového muslimského studenta z přípravy teroristického útoku. (TV Prima)

Recenze (4)

Agent24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizoda je parodií na seriál 24 hodin. Cartman představuje Jacka, Kyle Chloe. Hillary Clintonová má kubombu (to znamená, že má má vagíně kufříkovou jadernou bombu). Hodiny tikají snad všude možně a Cartman se zapotí. Jinak děj se odehrává mezi přestávkou a zeměpisem. 100%!!! :-D ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok 2007 v South Parku - moslimský teroristi spolupracujú s Ruskom aby zakryli útok na USA ktorý plánuje Veľká Británia vs správy v rokoch 2018 doteraz zlé Rusko, útoky moslimov, zlý, zlý Brexit. K tomu si prirátajme bozkávanie čierneho zadku Jesseho Jamesa Randym Marshom v prvej epizóde seriálu a človeku to nevychádza už ani vizuálne... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, v ktorej Hillary Clinton používa počas zjazdu silný južanský prízvuk, je odkazom na incident z roku 2007, kedy počas zjazdu v Saleme, v štáte Alabama, použila silný, stereotypický južanský prízvuk. Následne ju ľudia obviňovali z toho, že falošne mení prízvuk aby zlákala nových voličov. (Real Tom Hardy)
  • Baahir spomenie, že jeho obľúbené kapely sú Blink-182 a The White Stripes. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama