Reklama

Reklama

Kung prásk: Smrtonosná smrt

  • USA Kung Pow: Enter the Fist (více)

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

V jisté rodině se narodí dítě obdařeno zvláštním darem - jeho jazyk (tonguey) je obdařen vlastním životem. Což se nelíbí Moci zla, která by ráda vyvoleného zprovodila ze světa - k tomu jí slouží najemný zabiják Betty... Nevím jestli jsem někdy viděl horší film, ale dost o tom pochybuji. Sice snaha tvůrců je zajímavá (vzít dva prastaré filmy, skloubit je do sebe, předabovat a dotočit hlavního hrdin) ale výsledkem je hrozná patlanina, ve které naní ani zbla zábavy... brr, ještě teď mi běhá mráz po zádech když si na to vzpomenu... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spíš než komedie či plnohodnotná parodie je Kung Prásk totální amatérské béčko dabované celé jedním člověkem, s naprosto nekvalitní kamerou, infantilními dabovanými rozhovory a místy až tragicky trapným humorem, ale paradoxně je to vlastně hlavní deviza celého filmu. Když se totiž ani sám nebere vážně, nebere jej vážně ani divák a tohle je úplně dokonalý příklad filmu, u kterého se parta zhulených kámošu dokonale zabaví, ale koukat na tohle s představou seriozní parodie/komedie je sebevražedná mise. Vlastně se sám nemůžu rozhodnout, jestli je to to nejlepší, co jsem viděl, a nebo ta úplně největší pí*ovina, kterou jsem kdy viděl, ale každopádně do všech seriozních kung fu/martial arts asijských filmů se tohle trefuje velmi, velmi přesně, bere si do huby ty nejvíc ikonické momenty celé východní kinematografie a místy jsem se smíchy řezal doslova od srdce. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, několikrát jsem se zasmál a několikrát jako fakt upřímně. Celé to bylo takové úsměvné, ale pro mě jde spíše o zesměšnění staršího filmu o kung-fu, a to se mi zase tak moc nelíbí. Už z principu. Vtipné to je, ano. Těch sexuálních a nechutných vtipů tam není tolik, i když jsou, ale stejně je to ani ne tak dobrá parodie, jako už těžký výsměch. Oceňuji nápad, výkon hlavního hrdiny i tvůrců původních filmů. Jazyk se mi líbil fakt hodně :). Nevím, jak to zní v originále, ale byť kvalitní, tak spíše snižující je Sobotkův dabing. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Z jedné strany je to opravdu umělecké dílo, neboť sestříhat dva staré kung-fu filmy, vložit do nich novou postavu a předabovat staré repliky za nové texty byla jistě fuška a velká legrace pro tvůrce. Ovšem z druhé strany je film poněkud omezován, humor někdy klesá na nízkou úroveň a přijde mi to vážně jen jako film pro nejbližší režisérovi přátele, kteří chápou jeho smysl pro humor a zasmějí se tomu, ovšem není to trhač bránic pro všeobecnější publikum. ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku na nás vykoukne jedno filmové klišé - osiřelého vyvoleného dítěte se ujme cizí dobrá žena - aby bylo toto klišé vzápětí rozmláceno o šutry při dalším kutálení ze svahu po něžném: "Pá, pá!" Řehtal jsem se jako kůň. Škoda, že podobných geniálních fórů tam bylo jen pár. Český one-man dabing se mi moc nelíbil a ani bojová kráva mě za srdce nevzala. Celkově průměr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)

Reklama

Reklama