Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

kitano 

všechny recenze uživatele

Niekolko ozaj vtipnych okamihov a skvelo vystihnuta atmosfera starych kung fu filmov, avsak na druhej strane, mnohe forky su naozaj prehnane, ba az trapne. Ak mate radi kung fu a este ste aj fanusikmi blaznivych parodii, zrejme sa pobavite. Ak vsak nie, mohli by ste vyberom tohto filmu velmi skaredo zakopnut. (4/10) ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Tenhle film krásně vystihl můj vztah ke kung-fu filmům, z nichž byl sestřihán. Bylo to tak neuvěřitelně pitomé, že jsem to po půl hodině znechuceně vypnul. Ale nuda mě po určité době donutila si film pustit dál a následně jsem se královsky pobavil. Prý je to bez českého dabingu lepší zážitek, ale mě i ten dabing naprosto nadchnul. Nádherná parodie! Ale jenom pro alespoň částečně choré mozky. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Neskutečná prdel na druh filmů,které mě přestali bavit už v 10 letech. Leč toto,mě asi nepřestane bavit nikdy. Protože film,ve kterém je lidský jazyk samostatným živým tvorem (tuším,že Blajza) i s nezbytným obličejíčkem,je prostě-neskutečný!:))) Dabing je v tomto př.zcela zásadní. P.s.a kdo tento film,náležitě neocení,toho si podá Zlý Koncil !!! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Na vzdor. Kdysi pradávno, v dějepisu, to táta přinesl na večer k chipsům z videopůjčovny a já se smál, jako malý - a to jsem vlastně i byl. Těžko říct, zda jsem se nyní smál z nostalgie, ale fungovalo to. Film k jointu, nebo k pokročilejší fázi pařby. Buď zvolím odpad a lidé mne budou uznávat, nebo zvolím 5* a zemřu... Měl jsem zvolit odpad! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Lituju všechny, kteří viděli tenhle parodický skvost dabovaný. Minimálně polovina gagů totiž vychází z hlasového projevu Oedekerka a dalších. Nikdy bych neřekl, že se mi tahle bláznivina tak vryje do paměti, nebo se některé její hlášky stanou mým osobním kultem. Ve středoškolském období mi máloco vykouzlilo takhle široký úsměv. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)

Reklama

Reklama