Reklama

Reklama

Jiu long bu bai

  • Hongkong 九龍不敗 (více)

Recenze (4)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fruit Chan by se měl vykašlat na režii a jít prodávat Ovoce na Čínskou tržnici, protože tohle bylo opravdu špatný. Talentovaný Max Zhang má nejhorší počin své kariéry a jeho dovednosti jsou zde využity snad jen při finálním souboji,, který jako jediný z celého filmu stojí za zmínku. Anderson Silva toho moc nepředvedl a hodně mi vadily zbytečné zpomalovačky. Souboje postrádají údernost, tvrdost, dynamiku i šmrnc. Kriminální linie celkem ušla, ale vzhledem k očekávání nemůžu jít ani na průměr. 40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Výstřední policista Kowloon (Max Zhang) vyšetřuje vraždu dvou policistek a v průběhu ztratí také svoji snoubenku... Vyznat se v tomto příběhovém guláši trvá divákovi zbytečně moc času. Šlo to natočit mnohem srozumitelněji. Celý film mohly zachránit souboje, ale to by svoji práci musel zvládnout kameraman a střihač. Max Zhang a Juju Chan svedou souboj ve vlaku, který vykolejí a převrací se. Tohle mohlo být zajímavé, ale nekvalitní CGI dost ruší. Max Zhang a Anderson Silva se střetnou několikrát, ale v soubojích nebyl jejich potenciál využit na maximum. Digitální devítihlaví drak se do filmu nehodil vůbec a vypadalo to opravdu divně. ()

Reklama

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele

Čo čakať od niekoho s menom Fruit? Idiotskú somarinu. (ale myslím že keby som mal 12 rokov, tak by som ten film zbožňoval :)) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Policajt Max Zhang vyšetruje vraždy policajtiek, ale príliš napínavé to nie je. Skôr jeden veľký chaos a nuda. Popritom sa sem tam trochu s niekym pobije, ale fakt len občas. A aj bitky sú strašne veľkým sklamaním. Pôsobia strašne umelo, miestami hnusne predrátovane, zaberané vo veľkých detailoch a neprehľadne zostrihané. Bitka s Juju Chan mohla byť najzaujímavejšia, ale dopadla najhoršie. Niekoľko bitiek ktoré má Max s Andersonom Silvom zase pôsobia sterilne a postrádajú aspoň štipku tvrdosti. Je to skôr len taký kamarátsky gay tanec. No a celé to na konci zabije WTF veľký digitálny drak. Toto by som fakt nikomu neodporúčil. Jednu hviezdičku dávam za cameo môjho obľúbenca Richarda Nga. 2/10. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama