Reklama

Reklama

Pračlověk

  • Velká Británie Early Man (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Dug je typický neohrožený hrdina dosud žijící v celkem poklidně probíhající době kamenné. A teď, spolu se svým čtyřnohým přítelem Čenichem, musí zachránit svůj kmen a milovaný domov před velkou hrozbou. Vtrhla k nim doba bronzová v čele s padoušským lordem Bafoněm. Dug se nakonec díky náhodě ocitá přímo uprostřed nepřátelského území a tam vsadí budoucnost svého kmene do podivné hry, ve které se dvě stejně velké skupiny bojovníků snaží kopat do kožené koule. Dug má jedinou šanci: naučit sebe a dalších deset hodně nemotorných pralidí hrát fotbal a pak vyhrát zápas proti elitnímu reprezentačnímu klubu Real Bronzio. Jen tak můžou získat zpět své území. To se na začátku jeví naprosto nemožné. Vypadá to spíše na naprostou katastrofu, totální debakl a po ní následující dlouhodobou práci v dolech vítězné civilizace. Naštěstí se jim podaří na svou stranu získat velkou fotbalovou fanynku Tynu a díky jejím trenérským metodám, využívajícím i bublající sopky a vroucí gejzíry, se vše začíná obracet k lepšímu. Dokáže však doba kamenná překonat dobu bronzovou? Vyhraje Dug a jeho tým zápas a získá své území zpět? Nic není jisté. (CinemArt)

(více)

Diskuze

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Miluju tvorbu Nicka Parka, takže se chci zeptat: Doopravdy je Early Man tak špatný? Děkuji za případnou odpověď...

na příspěvěk reagoval Predkozka

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Tak musím říct, že je to opravdu příjemný dokument a k doporučení se přidat. Návrhy Early Mana vypadají kouzelně (například ti obrnění váleční mamuti jsou skvělí) a těším se na něj ještě víc.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

D.Moore

Uvidíme, snad ano, Aardmani si to zaslouží, navíc je povídání většiny zúčastněných hrozně vtipné a milé.

na příspěvěk reagoval D.Moore

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

I kdyby ten dokument měl v profilu uvedenou jen polovinu herců, kteří v něm vystupují, určitě si ho všimne spousta lidí.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

D.Moore

Za málo, už jsem požádal o nahození samostatného profilu, aby se to dalo ohodnotit / napsat komentář a třeba k tomu přivést i další fanoušky.

na příspěvěk reagoval D.Moore

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Fanoušky Aardmanů, kteří hltají každou novou informaci o Nickově nadcházejícím filmu, odkážu na nový dokumentární film A Grand Night In: The Story of Aardman, který se ohlíží za historií nejlepšího animátorského studia na západ od Japonska a zároveň nás v závěru nechá na malou chvilku nahlédnout pod pokličku Early Mana.

na příspěvěk reagoval D.Moore

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Na tohle musím říct jedině fanouškovské KONEČNĚ. O nadcházejícím Parkově projektu se začalo šuškat myslím někdy kolem roku 2011, ale jenom v tom smyslu, že Nick chystá svůj další celovečerní film, přičemž bylo kolem projektu absolutní ticho. O zápletce se ví zatím jen to, že půjde o příběh pračlověka, který sjednotí svůj kmen proti nepříteli a zároveň v průběhu toho všecho náhodou vynalezne fotbal (neptejte se mě, jak se mu to povede). Bohužel je plánován až na rok 2018.

na příspěvěk reagoval D.Moore

Reklama

Reklama