Reklama

Reklama

Wu kong chuan

  • Čína 悟空传 (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Další adaptace opičího krále si tentokrát přizpůsobuje příběh dost po svém, ale nic světoborného neuvidíte. Eddie Peng je jako opičí král cool, souboje a CGI nadprůměr, stejně jako hudba, ale postavy zase až tak zajímavé nejsou. Ni Ni, Shawn Yue a další herci nemají zase tak moc hrát, byť jim kostýmy a role seknou. Celkem fajn fantasy, které má sice těžkopádný úvod, ale slušný střed a slušně vygradované finále. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná adaptace opičího krále a z Fantasy žánru si za poslední dobu nevybavují moc lepší věci. Potěší Eddie Peng i Shawn Yue, na Čínu slušné triky ( finále je pěkně epické) a povedla se i akce ikdyž té kupodivu nebylo tolik, kolik bych chtěl. Slušné. Příběh***, Akce***, Humor*, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí***. 6/10. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další zpracování Opičího krále, tentokrát s Pengáčem v hlavní roli. Ten se mi líbil, Opičí král v jeho podání byl parádní, stejně jako Šóník a ostatní postavy. Jejich pětičlenná skupinka spadlá z nebes byla fajn. Jen mě bohužel moc nezaujal příběh. Hlavním důvodem bude asi dost vyumělkovaný prostředí a celkově to zas bylo zbytečně přetrikovaný. S tím mívám v poslední době u čínských fantasy největší problém. I když jsou triky většinou kvalitní a i to k tomu žánru patří, stejně jako nadrátování, bylo toho prostě moc. Naopak hudba má u mě plus. ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama