Reklama

Reklama

Black Site Delta

  • Kanada Black Site Delta
Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pro jednou nelže. Zmatená tupá kravina která mohla být chytrým výsměchem oddílu sebevražedných dementů kdyby byla podaná o něco zábavněji takhle je to jenom nuda ve který je na píču akce.10% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo pokusil vzít motiv Suicide Squad a naroubovat ho na jinej, nekomixovej příběh. Tak já vám jako řeknu, že to teda je pěknej průser. Na začátku to ještě jde, seznamujeme se trochu s hlavní postavou, pak ve vězení i s dalšíma jebnutýma (a s pohnutým osudem) kumpánama, potud dobrý. Jakmile ale vylezou z cel, začne to být totální sračka. Samozřejmě, že tenhle tým šílených zabijáků se pokusí zachránit svět, ale to provedení je hrozný. A třešničkou na dortu bylo, když se skoro v průběhu akce začne hlavní hrdina líbat s největší vražedkyní v týmu. Tak to už jsem nedával a nadával. Tomuhle se vyhněte obloukem, nestojí to za to, pravděpodobně to stejně zůstane v zapomnění. ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné ploché. Taková Wagnerovská melodie bez začátku a konce, které si pořád jede to svoje. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic, jelikož tady nebylo žádné hodnocení, ani obsah. A to bylo asi dobře. Průšvih se nekonal. Akční film o partě utajených vězňů, kteří dostanou možnost utéct na svobodu, nebo zachránit New York od bombardování 50 megatunovou jadernou bombou a riskovat při tom život. Jsou totiž vězněni na základně, kde je i řízení dronů, na které se zaměří komando placené afgánským fanatikem. Jasně, není to žádná artová záležitost, ale celkem průměrný akčňák. A se synem jsme se shodli, že to nebylo špatné. 65% ()

Reklama

Reklama