Reklama

Reklama

Susanghan pateuneo

(seriál)
  • Jižní Korea 수상한 파트너 (více)

VOD (1)

Epizody(20)

Život úspěšného prokurátora se obrátí vzhůru nohama, když se seznámí se svou novou energickou stážistkou, která se brzy po nástupu stane hlavní podezřelou z vraždy. (Netflix)

Recenze (13)

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Ok: Ji Chang Wooku, až se vrátíš za dva roky z vojny po tomhle proposalu, tak mi budeš muset ukázat další výkon, kterým mne zase citově nakopeš. Toliko ke zprávě pro pana No. A teď k celému seriálu. Ten mne snad ani na vteřinu nenudil, až se sama divím, ale je to tak. A i když je to, jak hodně z nás ví klasická zamotaná (žánrově) korejská normálka, přeci jen si to získalo mé srdce. Hodně jsem si oblíbila postupně všechny členy té trhlé bandy. Seriál i na pěkný počet 40 dílů utíkal jak voda. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Skvělé komediální drama z právního prostředí. Chemie Chang-wooka s Ji-hyun mi přišla velmi přirozená a její vtipnou postavu jsem zbožňovala. Obrovské plus za to, že scénáristka Gi-yeong z ní udělala lepšího bojovníka než z hlavní mužské postavy a vyměnila tím typické role muže-zachránce a ženy alias dívky v nesnázích. Ji-wook nebyl špatný ve rvačkách, ale bylo zřejmé, že Bong-hee byla v jejich vztahu ta lepší bojovnice. Při sledování seriálu jsem ovšem narazila na pár věcí, které mi vadily. Za prvé jsem nechápala potřebu vyobrazit Bong-hee jako ženu se špatnými hygienickými návyky a udělat z toho její "roztomilou" vlastnost. Její postavu napsali tak, aby se nemyla a nestarala o sebe, když pracovala na případu, a udělaly z toho něco, co má být obdivováno/milováno, což je v reálném životě velmi nepravděpodobné. Zadruhé mi vadilo, že nikdy vlastně neřekli, jestli spolu Bong-hee a Ji-wook opravdu spali při jejich prvním (i druhém) setkání a ve scénáři se to vůbec neobjevilo a nebylo to řešeno. Bylo to zmíněno pouze jednou a pak od tématu opustili.  Celkově ale bylo drama velmi zábavné. Humor pobavil a nebylo tak klišé, jak to bývá u mnoha korejských dramat. Děj byl napínavý. Drama dokázalo krásně propojit melodramatické momenty s humorem, takže se divák opravdu bavil. Stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

Denila 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem jak hodnotit, ale nakonec jsem se rozhodla pro nižší hodnocení. Někdy v polovině epizod už se jednalo spíše o dokoukávání, které však nebylo poháněno klasickým nutkáním jak to znám z jiných snímků. Milé, ale ne něco pro co bych se nadchla a hltala každý díl. Škoda, začátek se rozjel velice slibně a hlavní postavy mají co nabídnout nejen roztomilým vzhledem. :) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem si říkala, že je zase na čase se mrknout na nějaký korejský seriál, že mám na to docela chuť, tak jsem koukala, co se vysílá a padl mi do oka právě Suspicious Partner, protože ho hodně lidí chválilo a navíc v něm hraje Chang-wook Ji. A začátek byl opravdu moc fajn. Vypadalo to atypicky, ne jako každý druhý romantickokomediální-cosi v Korey. Ale pak se mé nadšení zlomilo. Možná to bylo i tím, že se to zařadilo do takového toho korejského seriálového standardu a seriál už mě nedokázal ničím zaujmout, ani nadchnout. Ani na herecké výkony mě neutáhly, nedokázaly se dostat z průměru. Na Chang-wooka je sice radost pohledět, ale to mi jaksi k velké radost ze sledování nestačí. Navíc mě po řase přestala bavit hlavní hrdinka – stále netuším, z da to bylo tím, jak byla napsaná postava nebo samotnou herečkou. Ale nebavila mě, nedokázala jsem do nikoho vcítit, protože mi všichni byli ukradení. Nakonec se pro mě nejzajímavějším stal náš psychicky narušený vrah, jenž byl inteligenčně na výši. Seriál, který rozhodně z řady nevybočuje, má velmi kolísavou kvalitu – sem tam vysoká kvalita, která se záhy propadne pod průměr, ale většinou to hopsalo kolem toho průměru. Vysloveně špatné to tedy není, ale jestli nechcete slintat nad někým z obsazení, tak ani nemám proč ho doporučovat. Lepší 2*. Přeloženo. ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarený seriál, chémia medzi hlavnými postavami bola príjemná, očividne si sadli. Celkovo som spokojná s obsadením a vývojom deja. Pravdepodobne sa k tomuto seriálu ešte niekedy vrátim. Ešte by som dodala, že som naozaj šťastná, že sa konečne herci necpú instantnymi polievkami, ale jedia normálne uvarené jedlo. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • S hlavní ženskou rolí v seriálu byla původně spojována jména jihokorejských hereček Ji-min Han a Seong-kyeong Lee. Ani jedna nakonec nabídku televizních tvůrců nepřijala, a tak se v roli Bong-hee Eun objevila mladá jihokorejská herečka Ji-hyeon Nam. (Conspi)

Reklama

Reklama