foto

Ji-min Han

  • nar. 5.11.1982 (36 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Ji Min Han, narozená 5. listopadu 1982, je jihokorejská herečka, která odstartovala svoji kariéru v šoubyznysu už jako studentka střední školy. Předtím, než se v roce 2003 objevila v menších rolích v seriálech All inDae Jang Geum, natáčela různé komerční filmy a hudební videa.

Výrazný posun v kariéře jí v roce 2005 přinesla role v seriálu Resurrection. Hned poté si zahrála také ve svém prvním filmu, Blue swallow.

Následovalo natáčení seriálu Wolf, během něhož se však ona a její herecký kolega Eric Moon vážně zranili. Tato událost způsobila opakované odkládání seriálu, až se nakonec rozhodlo o jeho úplném zrušení. Odvysílaly se tenkrát pouze tři epizody. Jakmile se oba herci zotavili, sešli se místo toho při natáčení seriálu Invincible Parachute Agent.

Její kariéra dále pokračovala úspěšnými seriály Yi SanCapital Scandal a Cain and Abel. V roce 2011 překvapila Ji Min diváky svým výkonem ve filmu Detective K. Han měla do té doby image nevinné, křehké holky, tady si ovšem zahrála sexy femme fatale. V tom samém roce stihla natočit ještě seriál Padam Padam, který napsala známá scénáristka Hee Kyung No.

Velkému úspěchu se těšil i její další seriál Rooftop prince, za nějž získala několik ocenění a zvýšil se o ni zájem i v zahraničí, především v Japonsku. V posledních letech jste ji mohli vidět například ve filmu The Plan manThe Fatal Encounter či v seriálu Hyde Jekyll, me, kde si zahrála po boku Bin Hyuna.

Tato drobná, 160 cm vysoká herečka je známa pro aktivní účast v dobrovolnických činnostech a spolupráci s humanitárními organizacemi.

Petra "Pethushka" O.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Geugeotmani nae sesang
Gukgabudoeui nal
Herstory
Misseubaek
2017 Dugaeeui bich : rillumino
Heoseutori
2016 Doba temna
2014 Jangsoosanghwe
Yeokrin
2013 Peulraenmaen
2011 Joseonmyeongtamjeong
2007 Haebuhak gyosil
2005 Cheong yeon
2003 Wooidaehan yoosan

TV seriály

2019 Bombam (TV seriál)
Nooni Booshige (TV seriál)
2018 Aneun waipeu (TV seriál)
2016 Deuramawoldeu (TV seriál)
2015 Haideu jikil na (TV seriál)
2012 Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
2009 Kaingwa Abel (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
Nukdae (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Joheun saram (TV seriál)
Olin (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace