Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Recenze (5)

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl bych vytýkat hodně a to opravdu hodně věcí, ale nejvíc mě asi dostává morální poselství téhle řady.  Zaprvé to, že vše je předurčené a nemá cenu snažit se to změnit. Z toho pak vyplývající morální ponaučení, jak je zbytečné snažit se pomoci někomu, o kom se říkám, že se z něj stane špatný člověk (padouch). Dle Titánů je lepší ho zabít hned, protože jinak to povede jen k utrpení. Snažit se pomoct, místo abys zabil budoucího padoucha je slabost a chyba. Druhé pak je, že účel světí prostředky a pokud jste "hrdina", tak je v pořádku udělat absolutně cokoliv, pokud o svých činech přemýšlíte a děláte je pro dobrou věc. Zabít někoho a nechat padoucha, aby vypil jeho krev a získal tak zpět své schopnosti? Zcela v pořádku, pokud to člověk dělá pro dobrou druhých. To ještě pomíjím fakt, že z vlastního přiznání to bylo pro pomstu a snahu být důležitý, ne pomoc jiným). Celé mi to přijde jako hodně zvláštní morální poselství jakýkoliv superhrdinský seriál, natož pro tým, který byl v původním záměru mířen na mladistvé publikum.  Kdyby to bylo aspoň dobře napsané, jenže scénáristicky je to katastrofa. Raven, Robin a Beast Boy jsou velkou většinu seriálu absolutně k ničemu (obzvlášť Raven je schopnostmi i příběhově opravdu jen do počtu). Ostatní sjsou sice důležitější, ale jedinou kompetentní osobou v celém týmu je opravdu jen Nightwing. Nic proti, obecně ho mám rád, ale když mám tým, tak nemůže být jedna postava superkompetentní a zbytek jen banda neužitečných idiotů. To i Robin v TTG je vyváženější postava. Zde je Dick několik úrovní nad ostatními a na rozdíl od nich bez jediné chyby a problému a ten rozdíl je trochu moc markantní. Navíc i v soubojích těží z absence nadpřirozených schopností, protože jeho bojování není zdaleka tak drahé na produkci jako speciální efekty u ostatních a tak toho vybojuje násobně víc než ostatní.  Jednu hvězdičku dávám asi za Jinx, ta byla fajn a jediným odlehčením. Jinak nevím, co bych pochválil. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titans definitivně konvertovali kamsi směrem k CW seriálům a i když to stále není taková bída jako posledních několik řad Flashe, jsou řadu od řady slabší a je to víc nuda než zábava. Čtvrtá série navíc nabídne porci děje, který by se s přehledem vešel do 6-7 epizod a pak by to třeba bylo lepší a divák by nemusel jen vzpomínat na solidní první sérii...50% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá, závěrečná, série se moc povedla. Můj jediný problém byl ohledně castingu Sebastiana, protože nemám ráda Josepha Morgana. O to má hned dívak jako přát mu drsný konec. Jinak všechno perfektní :) ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama