Reklama

Reklama

Tonari no Kaibucu-kun

  • Japonsko となりの怪物くん (více)
Trailer 2

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Film bohužel divně skáče od jednoho k druhému, ničemu nedává pořádně prostor a podle mě nedokáže pořádně udržet divákovu pozornost. na druhou stranu Suda Masaki je v něm skvělý a umí perfektně divákovi sdělit, co Haru cítí, chce, jaký je. Cučija Tao byla zase dostatečně neohrabaná a hranatá, aby obstojně ztvárnila Šizuku. Suda to tahá nahoru, zbytek je spíše průměrný, až podrůměrný. Anime je mnohem lepší, protože dává větší prostor si vybudovat vztahy a odhalit více z charakterů. ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Mangu jsem nečetla a anime neviděla, a proto můžu říct, že mě to fakt bavilo. Odtažitá povaha hlavní hrdinky mi výborně sedla a Haru byl úžasné zvířátko (takový vzteklý mazlík). Děj utíkal a až na pár chvil, kdy se tam roční období střídalo jak na běžícím pásu (což je důsledek snahy, do necelých dvou hodin vměstnat co nejvíce z původního díla) mě to neskutečně bavilo. Jen škoda, že vedlejší postavy nedostaly víc prostoru, ale i tak potěšily. ()

Reklama

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Film Tonari no Kaibutsu-kun byl mým jistým krátkým návratem k japonské tvorbě. Anime předlohu jsem svého času viděl a docela se mi líbila. Její hraná verze byla ale jiná, bohužel průměrnější. Dostali jsme naservírovanou spíše klasickou středoškolskou záležitost, kterou z průměru tahal jen Suda Masaki. Právě kvůli němu zvedám hodnocení o trochu výše. Nechci říct, že tenhle počin je špatný, ale diváci nezatížení anime či mangou, si ji pravděpodobně užijí více – 3* (6/10) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama