Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miliardář Sidney Teal přepadne na ulici párek lidí ve středním věku. Přepadený muž, bývalý policista Archie Modine, ho při tom zastřelí. Policie případ uzavře jako výstřelek miliardáře, který se nervově zhroutil a v krizi středního věku začal vyhledávat neobvyklá dobrodružství. Ale pan Monk není s výsledkem vyšetřování spokojen. A dokonce i Sharona, která od Monka odešla, protože neměl peníze na její plat, pokračuje v pátrání. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další konflikt Monka se Sharonou - jejich vztah byl o mnoho zajímavější než jeho pozdější spolupráce s Natalií, tyhle konflikty dodávaly seriálu šťávu a trochu ho ukotvovaly v reálném světě, protože jiné věci ho z něj zase vyváděly pryč (třeba bizarní způsoby vražd a zajištěných alibi). Detektivní zápletka by byla těžko prokazatelná, takže tady máme středoškolský žert pro jistotu zapsaný v nějaké publikaci a příhodně najatého herce jako svědka, jinak by nebylo na co pachatele chytit. Je tedy fakt, že vražedný plán měl díry (žádný důkaz o krizi středního věku u oběti, jen tak někoho zastřelit bez jakéhokoliv varování? - to by v reálu určitě střelci přineslo víc nepříjemností, (asi ztrátu zbrojního průkazu, pokud nic horšího) i kdyby přepadení bylo pravé), ale sotva by se to podařilo uspokojivě dokázat. Zápletka s poldou srabem pobavila. "Zastřel ho." - "To se přece nesmí." - "Tak zastřel alespoň mě." ()

Reyak 

všechny recenze uživatele

Mám rád oddechovou atmosféru nenáročných, byť velice chytrých Monkových případů. Nicméně v pár případech máte zápletku vyřešenou hned ze startu, což se stalo i v tomto dílu. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to by bol fajn pracovný svet- Sharonu akoby nič iné nenapadlo a bez problému sa zamestná v obchode s lampami do ktorého náhodou išli kupovať Monkovi lampu a celkom na drzovku si ho zavrie kedy chce. Aj keď v podstate dosť skoro si vieme domyslieť kto za prípadom stojí, ten nápad prevedenia bol v celku brilantný, len smutné aby sa takto podrazácky niekto zachoval. (Trocha zaráža že nikto nepoukázal na to, že odplatou za prepadnutie s nožíkom bol páchateľ zastrelený bývalím policajtom a ten ešte strieľal viac krát, bývalému policajtovi by snáď stačilo streliť zločinca do nohy, takže už to bolo podozrivé) 3,5 hviezdy. ()

Reklama

Reklama