Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před Monkovým domem je zavražděn mladík, který rozvážel noviny. Zdá se, že někdo nechtěl, aby se ty noviny k Monkovi dostaly. A tak nejen Monk, Sharona, ale i kapitán Stottlemeyer s poručíkem Disherem pročítají ranní noviny stále dokola. Objeví při tom zajímavé skutečnosti, ale souvislost s vraždou před Monkovým domem se stále nedaří najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka zajímavá, četbou jedněch novin Monk odhalil další zločiny, jen ten hlavní zločin s ním neměl nakonec nic společného, byť to čekal. Soupeření Monka se Sharonou bylo vtipné, vůbec tenhle díl byl plný skvělých hlášek. ("Promiňte, vám se nesměju. - Já ano.") No a 5 hvězd musím dát už kvůli Nicole DeHuff, nejvíc sexy záporačce z celé Monkovy série, jak já jí přál, aby jí to vyšlo, aby obrala toho troubu a někde si užívala s prachama. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi rafinované, pár dobrých scénok vrátane dialógu poručíka a Sharony o zoznamke v novinách a psychiatra, nediskrétne zvedavého na Adrianov sexuálny život. Snáď sa ten vlak nestihol zraziť s iným vlakom, keď mu len tak prehodili výhybku. ()

Reklama

Reklama