Reklama

Reklama

Dvojitý rande

  • Velká Británie Double Date
Trailer 1

Obsahy(1)

Seznamte se s roztomile neškodným panicem Jimem, kterému dívky nahánějí hrůzu. Kvůli zarputilému přesvědčení, že musí přijít v předvečer svých třicátin o panictví, však společně se svým namyšleným kamarádem Alexem podlehne krásným sestrám Kitty a Lulu, které se rády nechávají balit na baru a noci tráví s muži ve svém starém sídle. Přesto jsou stále panny a o svůj stav rozhodně nehodlají přijít. Své panenství si totiž schovávají pro jinou příležitost, k níž budou noční návštěvníky také potřebovat – nejlépe mrtvé! Vrznout si ještě nikdy nebylo tak zatraceně těžké. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První třetina mě nijak zvlášť nezaujala, ale jakmile se hlavní hrdina dostavil na narozeninovou party, začal jsem se smát a už mě to nepustilo. Vše pak gradovalo v opuštěném sídle obou sester parádní rvačkou. Vedle všech šíleností protkaných anglickým humorem potěší i herci na čele s Kelly Wenham, která je doslova brutálně sexy. 70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Nobody focks you sober!“ Podivný střih, uhrančivá psychopatka Kelly Wenham, funkční humorná struna (především zásunuchtivý anglický Gyllenhaal), jedna ostrá mezipohlavní pranice a dojemné vítězství neposkvrněnosti. Jako lehce hororová komedie o panické panice splnilo Dvojitý rande svůj účel s nadhledem.. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Horory ani komedie z Velké Británie, ale tohle se vážně povedlo. Na hlavní čtveřici se dívalo dobře, Dannymu, role panice sedla jako hrnec na prdel a Kelly je opravdu sexy kus. Má to skvělou atmosféru, úvodní ubodání fakt výborný a závěrečný fight velice povedený. Možná se to v průběhu táhlo, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Bavil jsem se, doporučuji. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Double Date mi v paměti utkví už jen proto, že jsem ho nestihla za jeho časů ve Varech a ještě rok poté nebyl k sehnání , i kdyby jen s anglickými titulkami a dopídit se k němu mě stálo opravdu dost úsilí. No ale už ho mám za sebou a jsem fakt hrozně ráda, že ten hon stál za to a Benjamina Barfoota společně s Dannym Morganem oceňuji za to, že dokázali jejich debut udělat tak vtipný a zároveň krvavý bez stop po trapnosti a klišovitosti. Nechyběl typický britský humor a spousta šílených vedlejších postav (rodinná oslava byla fakt bizár). Závěr sice nebyl asi úplně to,co jsem čekala a nabralo to trochu šílené otáčky, ale vesměs tomu nemám co vytknout, protože jsem se bavila královsky. Super festivalovka. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd dávám hlavně i z důvodu že mám prostě slabost pro britské černohumorné horor/komedie. Příběh o panicovi a jeho kámošovi -který se snaží tvářit že ojel každou na kterou upřel svůj zrak- kteří se omylem zapletou s vraždícími sestrami mě prostě bavil. To hlavně díky skvělému obsazení, nápaditému humoru, vtipného střihu a ta bitka na závěru neměla chybu. Takže pecka, ale jen toho góru mohlo být víc (prakticky tam žádný není až na jednu mini scénu) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama