Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V roce 2045 byl svět napaden tajemnými stvořeními, která dostala jméno Irousu. Tato stvoření se objevují náhle a přináší s sebou zkázu a smrt. Díky tomu žije lidstvo v neustálém strachu a nebezpečí. Jediné, kdo dokáží s těmito útočníky bojovat, jsou mladé dívky, které společnost označuje jako Hoshimori (Hvězdní Strážci). Tyto jsou trénovány k boji ve speciálních školách jako je například Shinjugammine Girls Academy. Zde se setkáváme se skupinou dívek a jejich těžkým úkolem chránit svět...
Battle Girl High School je anime založené na stejnojmenné hře od společnosti COLOPL pro Android a iOS, ve které má hráč za úkol trénovat skupinu rozličných dívek a zažít s nimi těžké souboje o osud celé Země. (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Promo 1

Recenze (2)

SonGokussj

všechny recenze uživatele

[First Impressions]: Střední škola. Dívky s meči většími a širšími, než jsou ony. Nejspíše harém. A.... ... .... nemám sílu psát další slova. 0EP Drop ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nic extra, jenom další průměrná reklama na hru, kde se rozhodli nám představit hned 19 hrdinek. Když pracujete s takovýmto množstvím postav, tak buď potřebujete hodně času, abyste mohli všechny řádně představit a předvést a nebo prostě vyberete jednu, nebo jen pár a kolem nich vyskládáte příběh s ostatními v pozadí. Tady se ale nepovedlo ani jedno a tak nám byly představovány všechny dívky v různých situacích na dost omezeném prostoru 12-ti dílů a do toho se to tvářilo, že je tam vlastně nějaký hlavní příběh vybudovaný kolem 2-3 dívek. Bohužel tím, že bylo takhle málo dílů a tolik postav, tak se u mě nestalo, že bych si nějakou extrémně oblíbil a tím, že příběh nebyl nikterak komplikovaný, místy spíš zase jen hromádka klišé, to nedokázalo u mě udržet pozornost. Zkrátka tak za dva týdny si nebudu pamatovat ani jedno z těch devatenácti děvčat a o čem to bylo mi uvízne v hlavě jen zběžně. Ale bylo to koukatelné, děvčátka byla docela milá, i když nikterak unikátní, animace ušla, hudby jsem si nevšiml... Ale že bych z toho něco měl... 4/10 ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama