Reklama

Reklama

The Reflection

(seriál)
  • Japonsko ザ・リフレクション (více)
Trailer
Japonsko, 2017, 5 h (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Stan Lee

Scénář:

Jasujuki Suzuki

Hudba:

Trevor Horn

Hrají:

Marija Ise, Šin'ičiró Miki, Satoši Mikami, Satomi Hanamura, Šóto Kašii, Jóko Hikasa, Júko Sanpei, Tomomiči Nišimura, Nanaho Kacuragi, Tokujoši Kawašima (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jednoho dne pohltil Zemi temný mrak černého kouře, který se následně smísil s tajemným zeleným zářením. Tento incident si vyžádal mnoho lidských životů a vešel ve známost jako The Reflection. Lidstvo však tento den nakonec přežilo a navíc se začaly u některých jedinců objevovat superschopnosti. Od tohoto okamžiku uplynuly již tři roky a na nejrůznějších místech planety se odehrávají první souboje mezi superhrdiny a superpadouchy. Jedním ze superhrdinů je i tajemný muž v rudé kombinéze Xon, který má poslední dobou plné ruce práce, a aby toho nebylo málo, nalepila se na něj mladá dívka Eleanor Everts, která sbírá informace o lidech se superschopnostmi... (Jeoffrey)

(více)

Zajímavosti (1)

  • Na tvorbě tohoto anime se kromě japonského animačního studia DEEN podílí i společnost Pow! Entertainment, která je úzce spjata se samotným Stanem Lee. Ten se do projektu osobně zapojil jako autor předlohy a sám svým hlasem uvádí každou upoutávku na další díl, která je vždy na konci episody. (Jeoffrey)

Reklama

Reklama