Reklama

Reklama

Revolta

  • Velká Británie Revolt (více)
Trailer

Země čelí invazi robotů. Odkud přišli? A je možné se jim ubránit i v zemích, kde není zbrojní průmysl rozvinutý tak, jako třeba v USA? Jak si poradí americký voják, který se probere se ztrátou paměti v Keni a jediné, co ví, je, že kolem něj zuří válka? Jedno je jisté... bez odporu se nevzdá. (Martrix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pokud na sebe chtěl Joe Miale upozornit podobně, jako se to povedlo svého času Neil Blomkampovi s jeho Districtem 9, tak se mu to určitě povedlo. Další důkaz, že jde i za málo peněz udělat hodně muziky, že to jde i bez hvězdných jmen a že i vykrádačka Války světů(byť zkřížená s Terminátor: Salvation a bůhvíčím), může s dobrou režií dopadnout dobře. Přestože má Revolt znaky béčka, víc se hodí napsat (i přes nepříliš zajímavé finále), že je to sympatické nízkorozpočtové scifíčko, které neurazí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Spoilery!!!!. Technická stránka věci je skvělá, triky fajn. Ale ten příběh - tak byli to nakonec roboti americké armády, nebo ufouni? A proč zrovna jeho si vybrali jako trackera? A proč tedy byli v tom vězení? Proč tam byla doktorka? A co se s lidmi dělo uvnitř talířů? Proč je vůbec brali, když na zemi je roboti smázli jak malinu? Prostě chlap s babou odněkud někam jedou, sem tam je někdo zastaví, většinou s nečistými úmysly, a sem tam se objeví roboti. Jedno EMP vše zničí. Ha ha, nebylo to tady už? Chlap jako vodič elektřiny a přežije? No, netahajete mne za fusekli. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižná a skvěle natočená akční sci-fi, která působí jako pilot k tv seriálu. Jinak naprosto nechápu, proč tu všichni zmiňujou District 9, když s ním tenhle film kromě afrických lokací nemá naprosto nic společnýho. Pokud se Revolt něčemu podobá, pak spíš Válce světů, Skyline a Světové Invazi. Ale asi se není co divit. Před časem byly všechny akční filmy kopií Taken, teď pro změnu Johna Wicka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby Celosvetovo $8,986▐ V celku taká poctivá snaživá sci-fi nízkorozpočtovka, ktorá má dobrý dravý a drsný spád, fajn herečku, akciu a aj triky na slušnej úrovni. Troška škoda, že herec v hlavnej úlohe nebol vytypovaný niekto výzorovo viac ošlahanejší v podobe vojaka ale ináč pozerateľné. Keď nepreháňam tak je to taký mix Vojny svetov a District 9. /55%/ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Nebudu tu vypisovat jisté podobnosti k filmům District9 apod, sice tomu jisté aspekty odpovídají, ale raději nebudu srovnávat. Na to, že je to nízkorozpočták, tak se to celkem vydařilo. Technická stránka, kamera – to vše je dobré. I po akční stránce to není zlé. ½ snímku je super, pak to ale začne váznout a už mě to moc nebavilo. Finále šlo mimo mě, i když bylo akční atd. Pak už to ztratilo ten pravý náboj – alespoň tak jsem to cítil já. Takže ve finále čistý průměr a slabé 3*. Aspoň něco. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • V části filmu, kde narazí na fotografa a vedou ho tunelem (cca ve 38. minutě), jsou vidět další postavy, které se však dále neobjeví (nejspíše jde tedy o lidi z natáčení). (PatchmaN)

Reklama

Reklama