Reklama

Reklama

Zamilovat se

(festivalový název) (studentský film)
  • USA In a Heartbeat

Obsahy(1)

Nesmělý školák se bojí oslovit svou lásku. Jeho srdce je ale statečnější než on. (rikitiki)

Recenze (26)

venison 

všechny recenze uživatele

Animace v dnešní době spíše podprůměrná.. O příběhu se v kraťasu "In a Heartbeat" také příliš mluvit nedá.. Přesto mě baví nápad ztvárnit homosexuální lásku stravitelnou pro děti.. Navíc použití "srdíčka" jako připodobnění citů také oceňuji.. Kontroverzi bych v tom v 21. století nehledala, spíš klípek, který se snaží netradiční téma pojmout decentním způsobem, což se podařilo.. Navíc příběh příjemně plyne a dá se plynule dokoukat, což některé kraťasy moc nezvládají.. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Dalo se čekat, že co nevidět přijde podobný snímek s homosexuální tématikou. Američané se prostě snaží prosazovat jejich toleranci. Vždycky je to buď jiná sexualita, barva pleti a nebo třeba vyznání. I přes ty počáteční rozpaky, na co se to vlastně dívám, musím říct že ve finále je to šíleně milý rozkošný kraťas, který mě chytil za srdce a připomněl mi některé pocity, co byly někde hluboko v truhle. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako celovečerák by to bylo kouzelný? Really? Nestačí, že dnešní doba homosexuály plně toleruje, toleruje jejich sňatky a adopci dětí, to o nich budeme ještě točit animáky které budeme podsouvat naším dětem? Ne díky, až naše děcko přijde a řekne, hele sem bukvička, v našem případě lesbička, nemám s tím problém, ale nehodlám jí tím formovat v dětství. Ty vole, tahle doba je fakt měkká. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Roztomilá animace, roztomilý děj, prostě roztomilost sama! Jeden z mých nejoblíbenějších kraťasů. Tvůrci si na výbornou poradili s tím, že se tu vůbec nemluví, a zvládli vše vyjádřit jen hudbou hrající na pozadí nebo výrazy hlavních hrdinů. Je to prostě sladké, něžňoučké a rozhodně by si to zasloužilo víc prostoru než svých pět minut. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Film sa stal veľmi populárny po zverejnení na YouTube. Počas prvých päť dní mal viac ako 25 miliónov pozretí. (dwdb)
  • Tvorcovia filmu študovali na Ringling College of Art and Design v meste Sarasota, štát Florida. Išlo o ich finálny školský projekt. (dwdb)
  • Film vznikal od januára 2016 do apríla 2017. (dwdb)

Reklama

Reklama