Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

V pokračování anime Overlord (2015) se opět setkáváme s Momongou, bývalým hráčem kdysi populární online hry Yggdrasil, který byl přenesen do tohoto herního světa a který se následně rozhodl ho ovládnout. Momonga si uvědomuje, že podmanit si celý zdejší svět nebude jednoduché a navíc se ukázalo, že zde stále existují mocní nepřátelé, prastará magie a předměty, které by mohly vše, o co se snaží, lehce ohrozit. Momonga se však rozhodně nehodlá vzdát a poté, co se mu podařilo zabezpečit své zázemí a připravit si výhodnou výchozí pozici, se jeho pohled upírá na sousední říše a kmeny... (Jeoffrey)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (10)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabšie ako prvá séria a hlavne úplne iné. Druhú sériu považujem niečo ako ukážku ako interaguje svet, v ktorom sa ocitol hlavný hrdina, bez jeho veľkej účasti a k tomu nejaký zvláštny spin off s nezaujímavým svetom jašteríc ... V každom prípade ono je to pozerateľné a ono treba vlastne Momongu chápať ako človeka (ok nie úplne človeka), teda ako postavu, ktorá chce potajomky z diaľky ťahať za všetky nitky a ovplyvňovať tento svet. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že část s ještěry, byla trošku slabší, ale tohle pokračování mi sedlo stejně jako první série. Navíc mám pocit, že autor původní novely snaží ukázat, že i prostou logikou, bez citů, jde vládnout dobře a s ohledem na obecné, či spíše své, blaho (no dobře, sem tam nějaká hlava padne, ale to se stává i když Američané osvobozují nějaké země od útlaku a trochu u toho "protřídí" civilní obyvatelstvo). Einz/Ains mi v tomto ohledu připomíná homunkuly (Lakmoce) z Ocelového alchymisty. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série docela ušla a tak jsem skoukl i druhou. Překvapilo mě, že to celé je prakticky úplně o něčem jiném a postavy z první série jsou tam jen okrajově. První půlka s ještěry mě moc nebavila a těch pár úchylných momentů mi přišlo zbytečných. Druhá půlka s lidskými hrdiny byla už lepší a bavila mě. Finále se nakonec i povedlo a tak budu pokračovat i s třetí sérií, která byla hned potvrzena. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou to vlastně dva separátní příběhy. Příběh ještěrů mě bavil, ale tím že už se tam pak neobjevili, tak vlastně úplně vyšuměl. Příběh se Sebasem se vyvíjel hodně zajímavě, ale vlastně končil uspěchanou bitvou, která s ním absolutně nesouvisela a která jako by se opět konala tak nějak náhodně. Overlord je tu většinu času taková vedlejší figurka bez vlastní vůle, která se nechává vláčet osudem tak nějak bez cíle. Desítky nových postav jako kdyby měly zakrýt příběhovou prázdnotu a já nevím koho mám sledovat, kdo je tu ten nositel příběhu? Pak se tu objevují různé skupinky, které asi kují pikle, ale netušíme proč. A co mě nejvíc vytáčí je to, že to nemá žádná pravidla. Jednou je Overlord genius co všechno dopředu naplánuje, jindy se chová jak naprostý tupec, co nic nechápe a musí si nechat vše vysvětlit. Někdy je citlivý, naštvaný nebo šťastný (ikdyž nemá emoce?!), jindy zase chladně kalkující jako stroj. Jeho podřízení někdy poslechnou i pomrknutí jeho nemrtvých očí, jindy si zase dělají co chtějí, jako by jim bylo jedno co si jejich všemocný bůh myslí. Prostě guláš, který si každou tuhle změnu obhajuje lacinými berličkami nebo se o to ani nesnaží (což beru jako urážku diváka). Pokud se děj v další sérii trochu nepohne, postavy si nesrovnají charaktery a bude se dále nafukovat (už teď obří) ansábl postav, tak bude další série asi moje poslední, jelikož nechci čekat deset dalších, až se zde opravdu něco podstatného stane. 60% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem horší než první série. Část s ještěry, 1/3 epizod nebyla zajímavá. Proč s nimi cokoliv řešili. Druhá část se Sebastianem a mafií byla zajímavější. Nicméně zatím nedotažená do konce. A poslední třetina s démony taky nic moc. Celkově pár novách postav. Nějaká odhalení u těch starších. Práv vtipů, většinou se sexuálním podtextem. Snad bude další řada lepší. ()

Galerie (314)

Reklama

Reklama