Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se hlavní postava příběhu Sam (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) zničehonic ocitne v přeplněném metru, vůbec netuší, jak se tam dostal, odkud přišel, a co víc - nepamatuje si ani své jméno. Zoufale se snaží pátrat po své identitě pomocí obsahu svého batohu. Pomalu, ale jistě si však začne uvědomovat, že mu hrozí velké nebezpečí... (Sevcik)

(více)

Recenze (15)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nie som síce tak úplne cieľovka, už sa môžem legálne otráviť alkoholom a kúpiť si cigarety, no vôbec mi ten mládežnícky duch neprekážal. Šuhaj 7 je viac fi ako sci o mladej láske (známej tiež ako pretlak hormónov), ktorá hory prenáša. Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, čo je trochu vágny časový rámec, ale aspoň sa z nej nikdy nestane minulosť a točí sa okolo pubertálnych delikventov, ktorých miesto do väzenia pošlú na drezúru do načisto futuristického zariadenia, kde sa dejú nekalé veci. A teraz taký mini spoilerík. Chlapec sa musí neskutočne dobre bozkávať, keď dievčine vyskratoval čip. Žiadny eufemizmus, priatelia. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

S tou sympatičností M. van de S. Bakhuyzena bych byla trošku na vážkách, ale příběh a hlavně podnět tohoto příběhu nebyl vůbec chabý. Od počátku vypadá Boy 7 velmi slibně. Skládanka, která se na povrch vyrojí celkem nadějně, má i nějaký spád. Ten závěr je už trošku průhledný a chatrný, takže s tou akčností lepší průměr. ()

Reklama

pilarius 

všechny recenze uživatele

Mírný podprůměr, který ani neurazí, ani neoslní. Nepřináší nic nového, ale jede poctivě podle zažitých postupů. Herci se však snaží a na Elle-June bych si dobrovolně klidně vykoukal oči. Nebýt to vyprávěno retrospektivně, možná bych ještě hvězdu srazil. Škoda, že Halinina postava nedostala trochu víc prostoru, zasloužila by si ho na úkor několika zbytečných scén. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Začátek velice inspirovaný prvním Bournem. V poněkud slabší verzi. Poté vybavování si minulosti z deníčku a rozkrývání podrobností okolo tajné základny, cvičící zabijáky pro špinavou práci. A dál už asi všichni tuší, nic objevného se bohužel nekoná. Kdo už pár filmů viděl, nemá nic k objevení, ani potěšení. Nejprůměrovatější průměr. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem průměrný film, který ukazuje, že i v Nizozemsku mají nápady na sci-fi. Je to trochu říznuté současným trendem "young adult", ale přitom se to snaží sdělit i nějakou myšlenku. Je vidět, že smyslem byla právě myšlenka, ne triky, což docela vyšlo. Tedy alespoň v mezích. Nic výborného, ale ani propadák. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama