Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na terase kaviarne uprostred Bratislavy vybuchne bomba. Jednou z obetí sa stal aj podnikateľ Ďurčanský, s ktorým si takto vybavil účty jeho obchodný partner za nečisté obchody. Atentátnik je zadržaný za pomoci policajného psa Rexa, jeho pán však pri zásahu príde o život. Prípadu sa preto ujme sympatický kriminalista Richard Majer (Juraj Bača), ktorý bude bojovať nielen proti mafiánom v oblekoch, ale aj o priazeň teraz apatického, opusteného nemeckého ovčiaka. (TV Markíza)

(více)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nic moc, ale potenciál to má. Juraj Bača sympoš, pes ve stejném balení jako rakouská kvalita a navíc Lukáš Latinák. Sice to místama okatě kopíruje svůj vzor ale to mi nevadí. ()

petisek 

všechny recenze uživatele

Kto mal rád pôvodného rakúskeho Komisára Rexa, asi nebude sklamaný. Ide o adaptáciu pilotného filmu na slovenské pomery a podmienky. Juraj Bača na moje prekvapenie pôsobil sympaticky a úloha Richarda Majera mu sadla. Ostatné obsadenie bolo tiež v poriadku. Pes (teda trojica predstaviteľov Rexa) podľa očakávania zlatý. Vizuálne pekne natočené, tím okolo Petra Bebjaka sa snažil. Problémom je samotný formát, ktorý nie je klasické krimi, ale skôr taká krimi rozprávka. Logika tu nehrá žiadnu úlohu a Rex sa nedá porovnávať s poriadnymi krimi seriálmi. Ako program pre komerčnú stanicu na večerný prime-time dobré, ale nič viac. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Když jí na začátku epizody Ďurčanský (Martin Horňák) čokoládovou kostku, rozkrojí si ji na dva dílky a jeden sní. Následuje střih a na talíři už žádný zákusek nemá. (mar48)
  • Tuto epizodu sledovalo 305 tisíc diváků na Slovensku. To bylo téměř 30 procent všech diváků u televizních obrazovek. [Zdroj: Lidovky.cz] (mar48)
  • Výbuch v restauraci se natáčel na terase v budově v centru Bratislavy a byli při něm potřební i kaskadéři. Natočení této scény připravoval 60-členný štáb. Natáčení exploze, která trvala několik vteřin, ve skutečnosti trvalo 2 dny. (patrik1177)

Reklama

Reklama