foto

Ján Jackuliak

  • nar. 10.7.1978 (38 let)
    Lučenec, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ako sám hovorieva, už v puberte mal predstavu o svojom budúcom povolaní. Zlomovým okamihom bol v 14 rokoch jeho pád z detskej tatrovky a následný úder do hlavy. Vtedy si uvedomil, že sa stane hercom. Jednou z jeho prvých rolí bol Lišiak v muzikáli Lionela Barta Oliver!. Po vyštudovaní košického konzervatória hral rok v Štátnom divadle Košice. Neskôr na JAMU vyštudoval odbor muzikálové herectvo a mal angažmán v Mestskom divadle Brno. V súčasnosti ho môžeme vidieť v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade a Vyprávěj.

Presskit filmu Anjeli

Herecká filmografie

Filmy

2017 Špunti na vodě
2016 Masaryk
2013 Hlas hrdiny (studentský film)
Kandidát
2012 Andělé
2011 Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2002 Babylon (divadelní záznam)
Koločava (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 4 (S02E04)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Živé vzpomínky (S12E26)
Změna je život (S12E24)
další epizody (7)
2015 Atentát (TV seriál)
Prezident (E01)
2014 Doktori (TV seriál)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Nevinní (TV seriál)
Okno do hřbitova (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Silvestr (S01E17)
Vánoce (S01E16)
Můj velký den (S01E15)
další epizody (11)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
2008 X Factor (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace