Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Primácká verze novácké 90's kultovky Rande, ukuchtěná ve stylu mega-okázalých talentových soutěží. Ta přehlídka zlatokopeckých šlapek a laciných umělohmotných pornohereček je k nezaplacení. Z hlediska "dobrého" vkusu samozřejmě totální shit, ale funguje to (občas!) i na bázi ultimativního guilty pleasure bizáru. ;-) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Proč? Prostě proto. Show jsem se osobně zúčastnil, čehož nelituji a nikdy litovat nebudu. Za svými rozhodnutími a činy si stojím a vždy si stát budu. A účast v téhle show byla super zkušenost a nezapomenutelný celoživotní zážitek. Je to show, je to zábava, a o to tu jde. Prožil jsem si toho v životě už hodně na to, aby mi záleželo na tom, co si kdo o mně a mé účasti na tomto projektu myslí. Tohle je zkrátka fajn nenáročný pořad na odreagování, který mě dokáže i solidně pobavit, a za tím si stojím. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení se zde dalo očekávat. Viděl jsem první díl - jestli je anglický název původní, tak původ v USA se nezapře, party styl show a všichni si to užívají, to je hlavní negativum. 30 žen dává šanci, že si nejspíš nakonec muž vybere či nějaká zbude a půjdou na rande, výsledek jak to dopadlo je na webu Primy. Zprvu teda muž nakráčí, něco řekne, pustí o něm video medailonek, ukáže se v něčem, co mu jde nejlépe a pak si vybere z žen, která mají zájem. ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Tridsať zúfalých nemanželiek si vyberá zo štyroch športovcov/striptérov a Česko aj Slovensko sa na tom má baviť. Hlavne sa treba baviť na nacvičených siláckych rečiach, kŕčovitých reakciách, tanci, smiechu a potlesku na pokyn moderátora. Uvoľnená atmosféra by sa výborne hodila na opileckú párty starej partie, ale nie do telky v hlavnom vysielacom čase. Junior ťaží zo svojej momentálnej popularity, ale mal by zvážiť, do čoho vstúpiť a do čoho by stúpiť radšej nechcel. ()

tehol 

všechny recenze uživatele

tohle je spatne asi z 1083 duvodu. neverim, ze tam vystupuji realni lidi (at si uzivatel freddy pise cokoli a jestli jo, tak sorry jako, i dont want to live on this planet anymore.. ;) ) jinak me zaujalo, jak hluboko jsou nekteri lide ochotni klesnout (prachar). z toho retardovaneho nuceneho potlesku a jekotu budu mit nocni mury. a jeste teda nechapu, primu, ktera to vysila tyden po Slovacich. no nic musim si jit pustit asi 1083x prave "take me out" https://youtu.be/GhCXAiNz9Jo a pro jistotu jeste i "take my hand" https://youtu.be/tm03xc_PAts rovnovaha relativne obnovena! (-_-) ps. hvezdu davam za nadeji, ze byli troosku od vlivem a ze tam prijde nejaky troll a trochu to tam znici..) pps. trochu jsem se unahlil. je to cringe, ale not that bad, obcas se pousmeju ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno