Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (10)

Renfield 

všechny recenze uživatele

Jsem vlastně spokojen, že se Jimovo a vzápětí Jackovo "vyšetřování" posunulo do osobnější roviny, než aby pokračovalo v konfrontaci s korporací. Ono tedy ani to nebylo špatné, vůbec když tu North Stream Oil reprezentoval především charismatický záporák Louis Gagnon, v podání výborného Christophera Heyerdahla, ale osobnější rovina, je hold osobnější rovina. Navíc pravdou je, že pokud se děj netočí kolem Jacka (ten zajímavější z "dvojice"), nebo Louise, ztrácí na síle. Jejich krátká konfrontace, je tedy opravdu dokonalá a stejně tak i pohled na Louisovo ráno. Když u něj ještě zůstanu, nemůžu zapomenout na jeho scénu u Worthů doma. Akční scény, nebo řekněme bitky a krátké střílečky, jsou tu na slušné úrovni. A přitom stačí tak málo,třeba takové rozloučení s Godswillem! Zásadní je pro sérii epizoda devátá, jenom si nejsem jistý, jestli tohle vysvětlení proč to všechno, nepřišlo poněkud pozdě. Postavy se totiž často chovají více než podivně, občas je to zarážející, až směšné (druhá epizoda), ale občas se to právě díky té deváté, chápat dá, tak alespoň zpětně. Každopádně zmíněný útěk Anny, nebo údajně silné přátelství Godswill/Whitey, to jsou věci zcela mimo mé chápání. Za to se závěrem žádný problém nemám. Výborné bylo větší zapojení Franka a tím vrchol v hospodské scéně... tam jsem si vzpomněl i na jiné filmy, ve kterých hraje Tim Roth. A Whitey? Parádní a řekl bych nečekané finále v horách, Jack ani ostatní neotočili ze svého. Jenom by mě zajímalo, jaké mělo být to ideální finále? Že by všichni odešli ruku v ruce? To snad ani ne. 75% ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo se mi to, i když zase tak světoborný zázrak to nebyl. Výrazně sérii  poškodilo obsazení kostnaté, nevzhledné, dvoumetrové  mužatky Abigail Lawrie do role Anny. Proč, proboha, když jinak bylo obsazení více než výborné? Ale mělo to napětí i svůj sporadický humor. Ocenila jsem i místy vtipnou nadsázku. Já se u toho prostě dost bavila. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Tin Star má v jedný kapse herce z Tarantinovek a v druhý líbezbrýf pro Fargo. Bohužel mu ale chybí třetí kapsa, do který by schraňoval vlastní munici. A tak zatímco genius loci tu ještě docela funguje, když se autoři pokouší o hlášky, strašně srandovně z nich sálá snaha o kultovnost. ()

adako 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solídny štvorhviezdičkový seriál s viacerými päťhviezdičkovými momentami (a epizódami). Kvalitná atmosféra, ktorá akosi trvá len počas pozerania, prvé epizódy vo mne po dopozeraní nezanechali v podstate nijaký pocit. To sa neskôr vylepšilo. Celé to však výrazne ťahá hore dokonalý Tim Roth. Akokoľvek je jeho postava v podstate jednoduchá, v jeho podaní je neuveriteľne pútavá, vťahujúca. Teším sa na druhú sériu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic moc velký zájem. Amazon má potenciál, který nevyužívá. Viděl jsem od něj tři seriály. Jeden se nedá takhle hodnotit, protože to je něco úplně jiného ve stylu Grand Tour a poté zde máme Goliath. Nudný právnický seriál o tom jak se malý právník snaží vyhrát spor nad velkou korporací. Bez šťávy a zájmu. Zde se kopíruje stejný případ ale z jiného prostředí. Opět tu máme velkou a zlou korporaci, která ničí život hlavním postavám. Skoro jako kdyby tam Amazon chtěl zpodobnit sám sebe. Tento seriál skoro chce napodobit Wind River, akorát s tím, že tento film má co nabídnou a co především, dokázal toho využít. Tin Star měl i ten potenciál. Ale nevyužil ho, protože mě seriál přestal zajímat už po druhém díle, kde se skoro nic nedělo. Nešlo o špatně promyšlený příběh, spíš, že filmaři to nezachytili nijak, aby to odsýpalo. Jednoduše klasika... nevyužitý potenciál. ()

Galerie (104)

Reklama

Reklama