Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liam se probere po autonehodě a nepamatuje si, kdo je. Když se vydá do města pro pomoc, nachází jen mrtvá těla s podivně bledýma očima. Liam se nejprve domnívá, že to způsobil virus, který je přítomen ve vzduchu. Záhy však odhalí děsivou pravdu – každý, kdo se k němu přiblíží na vzdálenost 15 metrů, okamžitě zemře. (Cinemax)

Recenze (89)

misstake 

všechny recenze uživatele

Mám rád takováhle béčka, kdy nevíte, co čekat, co se z toho vyklube a jak to nakonec dopadne. Většinou to nakonec skončí tak, že překvapivý konec je naprostá kokotina a vy jste buď nasraní a nebo zklamaní. Víceméně nejinak tomu bylo v tomto případě. Ale musím říct, že jsem byl spoko, protože jsem dostal přesně, co jsem chtěl. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který zpočátku divák bude pocitovat nelogicky, avšak během filmu mu i TO dojde. Jsou tam dosti hluchá místa a zbytečně dlouhé pasáže, jenže pokrátit je o pulku, taxe ten film nevejde ani do jedné hodiny. Svým způsobem i konec je celkem rozumný, neb hlavní protagonista by stejně neměl šanci. Každopádně mít takovou "moc", no nevim nevim, jestli by jeden byl z toho dvakrát štastný... Zajímavý však je, že daný "dar" neměla i ta Jeane... V tomto kontextu by naopak měla mít "protiklad" (svatá pana Mária pomalu) ;-) Ale jinak jo.... nebylo to špatný. Řekl bych scifíčko jak pro chlapy tak pro ženský. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nápad je skvělý a jeho provedení taky. Navíc tu máme nečekanou pointu, kterou možná nikdo dopředu neodhadne, což je velké plus. Celé je to dokonce vyprávěno i jako road-movie a je tady spousta záběrů v polích (což je pro mě taky plus). Problémem je, že v některých částech to začne být nudné a nedostalo se mi vysvětlení jedné věci, v jejiíž vysvětlení jsem tak doufal. Jako jo, je to taková ta sci-fi, která nemusí mít extra akční děj na to, aby byla zajímavá, ale i přesto je dobrá, ale víc jak 3* to ode mě nedostane... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak pozrime sa, stačí originálny nápad, dobré spracovanie a máme tu ďalší nábeh na hororový sci-fi kult. Ono spočiatku ten nápad nepôsobí ako bohvieaká genialita, ale vďaka nemu sa film hneď od začiatku slušne rozbehne. Postupne sú nám a postavám hádzané do cesty viaceré náznaky, kam by to celé mohlo smerovať, ale nikdy tak očividne, aby sme na prekvapivý záver mohli vopred prísť sami. A to je rozhodne dobre, pretože ten určite prekvapí, dodá celému uletenému nápadu potrebnú hĺbku a nechá to postavám poriadne vyžrať. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ja už keď vidim, že to točila Kanada, nepríjemne ma zmrví a idem do toho s tým, že další odpad. Výnimka ale potvrdzuje pravidlo. Radius neni nič svetoborné a prvá polka je na vraždu, ale tá druhá polka je napísaná veľmi umne a čím bližšie je záver, tým viac sa to rozmotáva a postupne sa odhaľujú veci, na ktoré počas filmu neprídete. Aj sci fi prvok s výbojom je síce trochu retardovaný, ale funkčný. V kalných kanadských vodách je toto skvost. 3 z 5 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Selkirku a Winnipegu (Manitoba, Canada). (ČSFD)

Reklama

Reklama