Reklama

Reklama

Freddie Mercury: Living on My Own (1993 Remix)

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 1993, 3 min

Hrají:

Freddie Mercury (a.z.)

Recenze (6)

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Tento remix sa mi páči o poznanie menej ako originál, a to jednak po hudobnej stránke (chýba mi tu tá skvelá džezová linka) a jednak aj čo sa videa týka (niektoré tie tvorivé postupy sú zaujímavé, ale je to dosť prestrelené - divoký strih, neustále prekrývanie obrazov, atď.). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako natočiť video na remix populárnej piesne? Presne tak isto, ako bol vytvorený remix. Update rovný rokom 90. pričom ide o videoklip skvelý a to nehovorím o piesni, ktorú táto verzia zrejme ešte viac preslávila. ()

DarthArt odpad!

všechny recenze uživatele

Queen vždycky dokázali smísit naprosto odlišné přístupy jednotlivých členů kapely k hudbě a výsledkem byl originální sound vysoké kvality. V remixu Living On My Own bohužel zřejmě zvítězila dobová snaha vytřískat z Freddieho úmrtí co nejvíc prachů a dostat aspoň některé jeho hity do playlistů diskoték, kde se doláče jak známo generují nejrychleji. Výsledek je tupá protivná verze kdysi slušné písničky (vyšla na prvním Freddieho sólovém albu). V době krátce po Mercuryho smrti ale slavila po hitparádách velké úspěchy a tak je nakonec jednou z nejznámějších položek pod nadpisem Queen, hlavně pro mladší a ne úplně zapálené fanoušky kapely. ()

Reklama

Reklama