Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aplikácia s názvom Ryde pomáha osobám z Los Angeles prepraviť sa luxusným vozidlom z miesta na miesto. Jednoducho stačí zadať polohu, zavolať si prostredníctvom aplikácie Ryde šoféra a samozrejme zaplatiť. Problémom je ale to, že nikdy neviete, kto naozaj šoféruje vozidlo, do ktorého ste práve nastúpili. (Marceloo)

Recenze (12)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočné! Primitívny príbeh bez myšlienky a pointy, herecké výkony vyvolávajúce zvracanie. Hodnotím ako odpad, pretože toto filmárske dielo patrí do skupiny snímkov kde ma napína a tlčiem si hlavu o stenu. Obávam sa, že Brian Frank Visciglia nepovedal ešte posledné slovo a takéto nemožné akože horor/thrillery budú pokračovať. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

6 704 ľudí, "dokopalo" tento absolútne, dejovo slaboduchý slasher, v ktorom stojí za zmienku tak akurát jedna scéna, na úroveň, a teraz si radšej sadnite, lebo toto bude zrejme nepochopiteľné pre mnohých fanúšikov žánru: priemerného hodnotenia 7,5 IMDb. Nie štyria, nie 704 ľudí, ale šesť tisíc 704 (!). Toto môže byť jedine práca "hackerov" ... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Až se pojedete kochat (nočními) krásami L.A., na projížďku zvolte jinou taxi službu než je soukromá Ryde, vzdálený příbuzný UBERu. Od jisté doby s ní jezdí šarmantní mladý muž, který je bestiálním vrahem. Důvod jeho vraždění není znám, je to prostě psychopat. Mezi jeho klientelu spadají převážně atraktivní mladé ženy, kterým se líbí, na oplátku to pořádně schytají. Ale v podstatě mladík nerozlišuje pohlaví, i muži zařvou. Speciální klientku pro něj představuje až Jasmine (Jessica Serfaty), nejatraktivnější ze všech a nedostupná. S řidičem smrti svede boj v nočním velkoměstě. Zatímco všechny horory puštěné v roce 2017 do kin, jsou vyčichlé, buď v nich je přestárlá vysokoškolačka v časové pičce, nebo zatuchlé domy s provařenou strašidelnou minulostí, nabídka dvd flicků je jedno velké překvápko. Tohle je další z nich. Kousek, který hraje na autenticitu prostředí, a je v podstatě varováním před nočními potulkami za zábavou po velkoměstě. Za milou fasádou může číhat nebezpečí. Vraždy jsou vedeny brutálně, v největší brutalitě ale zaskočila za herce figurína. Noční L.A je čarokrásné, tvůrci posbírali hromadu atraktivních žen, ale koukat se na ošklivé se nikomu nechce. David Wachs, skládal i hudební doprovod k filmu, je nepříjemný zabiják, určitě by mohl ještě nějakou negativní postavu ztvárnit. Objevem je Jessica Serfaty, kterou bych rád uzřel i v budoucnu. Režisér Brian Frank Visciglia má náběh na zajímavého tvůrce, který umí diváka vydusit. Mohl by si ještě ohlídat občasnou odbytou realizaci, do níž hlavně spadají neuhlídané odrazy kamer v jedoucím autě. V tom filmu nebylo nic extra přehnaného. Klidně se takový šílenec mohl pohybovat v reálu. Surové, autentické i originální underground pokoukáníčko, kdy námět nebyl moc omletý, které má dobrý spád a znepokojivý ráz. 10/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Aplikácia s názvom Ryde pomáha osobám z Los Angeles prepraviť sa komfortným vozidlom so súkromným šoférom z miesta na miesto. Jednoducho len zadáte polohu, zavoláte Ryde jazdca prostredníctvom aplikácie a zaplatíte. Problémom je to, že nikdy neviete, kto naozaj šoféruje vozidlo, do ktorého ste práve nastúpili. - Vela pozitívnych vecí sa na tomto projekte nájsť nedá, ale počíta sa aspoň to, že to nevyzerá úplne amatérsky ako väčšina hororov z tejto kategórie. Herci sa snažia, ale je vidieť, že na celovečerné snímky ešte nie sú pripravení, rovnako ako režisér, ktorý ich nedokáže viesť tou správnou cestou. Všetko tu je založené len na náhodách a nezmyselných rozhodnutiach postáv, takže to vôbec nefunguje. + herečka z V/H/S: Viral + herec z 2 Lava 2 Lantula! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu smysl k natočení tohohle filmu. Takže zhruba celé je to o tom, že jakémusi chlápkovi přeskočí v mozku z toho, že je jeho přítelkyně nebo žena těhotná tak ji zabije pak zabije řidiče taxíku a dělá jeho práci. Většinu lidí zabije a 3 ženské nechá žit to je celý děj. Psychologie 0 děj 20 procent ( v podstatě celý film se jezdí taxíkem a kecá pak někam dojede vraždí a to se opakuje dokola). Pochválit se tak dá jedna vražda kdy tím, že jednu ženskou mlátil jí urval hlavu postava dvojitého T což je luxusní vidlák a ženské,které jsou libové i na poměr hororu (tam se kásting opravdu povedl) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama