Reklama

Reklama

Podivuhodná dobrodružství Paula Harkera

  • Česko Podivuhodná dobrodružství vlčího chlapce (více)
Trailer

Obsahy(1)

Třináctiletý Paul trpí hypertrichózou, nemocí, která způsobuje nadměrný růst ochlupení po celém těle a obličeji. Po katastrofálním zážitku na karnevalu, kde je kvůli svému vzhledu terčem posměchu, se Paul vydává hledat matku, která ho po narození opustila. V New Jersey potkává řadu neobvyklých postav včetně transsexuální dívky Aristiany, která pracuje jako drag queen, a mladé bezdomovkyně Rose živící se vykrádáním obchodů na benzinových pumpách. Paula a jeho společnice pronásledují dva lidé - pan Silk, tajemný majitel lunaparku prahnoucí po pomstě za zničený pojízdný karneval, a policista Pollok, který byl najat Paulovým otcem, aby vypátral jeho zmizelého syna. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Dadel

Je to na českýho debutanta  kua dobrý! Kdybych nevěděl, že to točil Čech, nepoznal bych to (kromě hudební stopy, protože Šum svistu jen tak v jůesej asi někdo znát nebude :D ). A to je, kua, poklona, protože nám to srovnání se světem obvykle moc nevychází. Martin prej byl zoufalej ze zápornejch recenzí, že se mu to asi nepovedlo. Řekl bych mu, kdyby tady byl: "Vyquajzni se na recenze, woe. Je to fakt dobrý!"

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

xicht si predsa môže holiť, nie? A to ostatné nevadí, však kopa chlapov beha okolo s chplatými rukami, nohami aj hruďou. Holenie xichtu by v 21 stor. nemal byť žiaden problém

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Uvidí ten film někdy někdo kromě návštěvníků letošních Varů? IMDB mlčí

Neuge

Neuge (hodnocení, recenze)

 Já taky ne. Ale trochu mě zneklidňuje, že od zářijové první klapky se kolem toho rozlehlo naprosté ticho. 

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Už se točí! Takže otázka zní - je Martin Krejčí opravdu prvním porevolučním českým režisérem, který opravdu natáčí anglicky mluvený celovečerní film v USA produkci pro kina? Já o nikom jiném nevím.

Reklama

Reklama