Reklama

Reklama

Než přišla bouře

  • USA Adrift (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu o přežití natočeném podle skutečného příběhu vyústí náhodné setkání dvou mladých lidí nejdříve v lásku a posléze v největší dobrodružství jejich života, když musí čelit jednomu z nejkatastrofálnějších hurikánů, jaký byl kdy v historii zaznamenán. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (204)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nic nekomentovala, ale tady prostě MUSÍM. Nechápu takové podhodnocení, z mého pohledu se totiž jednalo o jeden z nejsilnějších snímků vůbec. Skvělá gradace, kamera, herecké výkony (Sam je můj favorit dlouhodobě, Shailene moc ráda nemám, ale tady překvapila), hudba, vše fungovalo jak má. Film má podle mě všechno, co by měl mít, já jsem naprosto spokojená a nebojím se říct, že je to (pro mě, zatím) největší překvapení a možná dokonce jeden z nejlepších filmů roku 2018! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem taky trochu víc. Žádný velký dobrodružství na moři, žádná extra romance mezi těma dvěma. I ta Shailene, jak se mi dřív líbila, tak tady to prostě nebyla ona. A nebýt toho zvratu, tak by to byl propadák jak blázen. Přepínání scén před a po bouři mi až tak nevadilo, tomu se dá rychle přizpůsobit. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Koukalo se na to hezky, ale žádný zázrak. Oceňuji střídání dějových linek a také délku filmu. Oba herce znám a mám relativně ráda, ale po tomto filmu pochybuji o hereckých schopnostech obou. Plus to ke konci šíleně hrálo na city. Možná by i slzička ukápla, ale byla jsem rozptýlená faktem, že ta pipka střílela ty světlice někam do pr**** než aby mířila nad sebe... Asi se na to už znovu nepodívám, ale vzpomínat ve zlém snad nebudu. 3* ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Nedaří se mi moc vytknout. Už v první scéně kdy jsem viděl ztopořené bradavky Shailene, jsem věděl, že se mi film bude líbit. Ale od prasáren zpět k faktům. Příběh je silný a zvrácený zároveň, nedovedu si představit podobnou situaci. Celé to stálo a končilo právě na Shailene, což je pro mě překvapení, protože jsem ji za herečku nikdy moc nepovažoval. Adrift je naprosto příšerně přeložené i když výstižné. Pět hvězd ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný skutečný příběh, v průměrné katastrofické romanci, kde se bohužel snaží pouze Shailane Woodley, ale všichni ostatní jedou na neutrál (včetně režiséra i scénáristů). Vyjma překvapivé tečky na závěr a vyprávění na přeskáčku, nemá film čím zaujmout a je tak ideální pouze jako film, na který vyvedete partnerku a sami to bez větších problému překousnete. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • 90 % filmu bylo natočeno přímo na moři. (griph)
  • Hlavná predstaviteľka Shailene Woodley po druhýkrát v kariére stvárnila skutočnú postavu. Prvýkrát to bolo vo filme Snowden (2016), kde si zahrala ako Lindsay Millsová, priateľka Edwarda Snowdena. (MikaelSVK)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama