Reklama

Reklama

Snímek Cesta bez návratu, který vznikl podle skutečných událostí, vypráví příběh dvou mužů, stavbyvedoucího Romana Melnyka (Arnold Schwarzenegger) a letového dispečera Jakea Bonanose (Scoot McNairy). Jejich životy se tragicky protnou ve chvíli, kdy letadlo, na jehož palubě je Romanova manželka s dcerou, havaruje. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (189)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jen se mu podívám do očí. Ukážu mu fotku své rodiny a pak chci, aby se omluvil. Nikdo se mi neomluvil." Začalo to dobře. Srazila se letadla, kupa mrtvých a já jsem hned věděl, že je v tom sabotáž, terorismus nebo vládní spiknutí. Nebylo. Místo toho přišlo slzavé údolí. Rozpíjelo mi obrazovku, korodovalo mi konektory a vytékalo mi reproduktory na podlahu. A já pořád doufal, že si Roman alespoň na chvilku trochu zaterminátoruje, zaconnanuje nebo zakomanduje, ale on jen trpěl a já s ním. Až do úplného konce, který jsem si snad ani nezasloužil. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Když vznikne dobrý příběh, ale zabije ho kamera s režií, přesně tak to dopadne. Jako sračka. Hodnocení dávám schválně nízko, protože si to nezalouží pozornost. Arnold je za debila a Meggie Grace ještě za větší krávu. Ona je sladká a její jakoby namžel Scoot neskutečný slizoun. Hodili se k sobě jako hoblík a okno. Blee a fuj zároveň. ()

Reklama

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Ani Arnold Schwarzenegger už dávno není zárukou koukatelného filmu.Srazí se dvě letadla a zahyne kromě spousty ostatních cestujících i manželka a dcera Arnolda a pak se celý film točí kolem něj jako hlavního pozůstalého a kolem zaměstnance letového provozu kterému tato událost kterou zavinil nabourala také rodinný život.Nakonec Arnold vykoná spravedlnost sám a viníka ubodá.To je děs jaké scénáře na sklonku filmové kariéry přijmou kdysi zářící herecké hvězdy. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Doukoukal jsem to, nutkání vypnout to jsem taky neměl, tak sem dvě dám, ale hovadina to je, to zas lhát sám sobě nebudu. Ten příběh po většinu času zaujmout dokáže, ale nejen že je ke konci čitelný, ona mu hlavně chybí jakákoliv pointa. V podstatě je to stejná sračka jako oscarové Místo u moře, akorát toto se aspoň nikomu necpe jako superúžasnej spektákl. 40% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Někteří tvůrci umí točit silný filmy o banálních věcech, jiní točí banální filmy o silných tématech. Arnold by si před definitivním důchodem zasloužil lepší pecku - třeba film o poustevnickým bačovi, kterýmu zlotřilá korporace vyvraždí stádečko koz a on si jde s brokovnicí a motykou v rukách pro svou pomstu. Charisma na to má a pořád by šlo o dílo záživnější, než jakým je bezkrevný a povrchní drámo o selhání, tragédii a odpuštění. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Perlový náhrdelník dcery Vitalije Kalojeva se stal předlohou pro památník, vybudovaný na místě nehody. Představuje jej zvětšenina tohoto náhrdelníku s „perlami“ o průměru přes 1 metr. Náhrdelník je ztvárněn jako přetržený. (Dinsberg)
  • Za vraždu Petera Nielsena byl Vitalij Kalojev v roce 2005 odsouzen k osmi letům vězení. V roce 2007 byl propuštěn, protože jednal v nepřičetném stavu. V roce 2008 se stal náměstkem ministra vnitra v Severní Osetii a byl jím do roku 2016. Svého činu dodnes nelituje (narozdíl od Romana Melnyka ve filmu). (DBlitz)

Související novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (více)

Reklama

Reklama