Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bruno Volta je skutečný přeborník v řešení hádanek a prohlédnutí lidí skrz naskrz. Jednoho dne přijde pravý čas na jeho smysl pro intriky a vydělávání. Jeho mnohem mladší partnerka Agnieszka se za neobvyklých okolností setkává s dívkou jménem Wiki. Nová známá nalézá ve stěně staré budovy tajemný a neobvykle cenný předmět. Volta nemůže promeškat takovou milionovou příležitost. Spolu s mazaným bodyguardem jménem Dycha se rozhodne hrát vabank a je připraven čelit čemukoliv, aby mimořádný předmět získal. Nebude to snadné, protože nevinně vypadající Wiki je ve skutečnosti rovný soupeř, žádné „slabší pohlaví“. (3Kino Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Náboženští fanatici ze země na severovýchod od nás opět nezklamali - zlí komunisti, hodná nejsvětější církev. Ale většina filmu je nakonec koukatelná, leč zapomenutelná trochu akční trochu krimi komedie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celé to prišlo nejaké lacnejšie. Detektívka s mimikou niektorých hercov, ktorým dali asi pozáručný botox, takže sa im občas brvy aj pohnú, ale v akomsi kŕči. Komediálna časť žiadna, asi majú v Lubline a okolí iný druh humoru, ja som v rehot teda neprepadol. A tom som skúsil použiť aj pierko na mastenie plechu. ()

Reklama

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Lubline, Janowci, Kazimierzi nad Wisłą a Varšave (Poľsko). Obdobie natáčania trvalo od 18. augusta do 30. septembra 2016. (Arsenal83)
  • Produkciu filmu podporilo mesto Lublin a premiéra filmu sa zhodovala so 700. výročím udelenia mestských práv Lublinu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama