Reklama

Reklama

Recenze (3)

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý už druhý Demin dokument. Hlavne, keď na úvod prizná, že bola pri tom prvom počas celého interview zdrogovaná. Prepletené krásnymi pesničkami z nového albumu. 4* ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Oproti Dancing with the Devil méně upřímné a trochu naivní. Demi s kamenným výrazem ve tváři je schopná mluvit o starých bolestech, ale o současnosti spíše mlčí. Každopádně doufám, že se jí bude dařit dobře. ()

Reklama

Minimie 

všechny recenze uživatele

Myslím, že není úplně běžné, aby si někdo ze showbyznysu sedl před kameru a na rovinu vám řekl: “Léta jsem jel na kokainu, trpěl depresemi, můj život byl vzhůru nohama, lezl jsem všem okolo na nervy a stydím se za to, kým jsem byl.”, ačkoli všichni tušíme, že takových případů se za pozlátkem slávy neskrývá zrovna málo. O Demi Lovato jsem se nikdy moc nezajímala, ale po zhlédnutí její zpovědi z ní mám určitý respekt. Čekám, že se najdou lidi, co budou hejtovat, že se jedná jen o snahu se zviditelnit a já nevím co, ale já dávám palec nahoru každému, kdo se postaví svým problémům čelem a ještě je navíc dokáže otevřeně vylíčit celému světu - ne proto, aby ho litovali, ale protože pravda osvobozuje. Drogy, alkohol, deprese, bipolární porucha, bulimie, šikana, samota, Demi vám to naservíruje všechno. Možná že kdyby se takhle otevřeli všichni, lidi by k sobě našli víc pochopení a přestali se navzájem odsuzovat - no nebylo by na světě hned líp? Už dost odbíhám, ale nějak mi tenhle dokument připomněl známý citát: “Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Always be kind.” Jo a do dneška jsem netušila, že ta holka má fakt HLAS s velkým H! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama