Reklama

Reklama

VOD (1)

Po manželčině smrti pozve otec svou novou přítelkyni, aby se nastěhovala k němu a jeho dvěma dcerám. Oběma dívkám však činí potíže si na tuto změnu zvyknout. Věci ale naberou děsivý spád, když náhrdelník vyvolá sled nevysvětlitelných událostí a vyjde najevo, že jejich matku před smrtí cosi záhadného trýznilo. Ve snaze najít vysvětlení incidentů spojených s náhrdelníkem, narazí jedna z dcer na knihu o "totemech," fyzických objektech, které propojují duchy se skutečným světem, a hledá způsob, jak prostřednictvím náhrdelníku ovládat přízraky v jejich domě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (37)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Po převážnou většinu se Totem tváří jako typický televizní průměrný horor. Závěrečná pointa mě však překvapila a nadchla. Opravdu jsem toto rozuzlení nečekal. Závěr se mi zdál dokonce tak dobrý, že nejen, že jsem u sebe hodnocení povýšil na 3 hvězdy, ale jedná se o hraniční tři hvězdy, kdy, kdyby byl tento film ještě o chloupek lepší, tak bych neváhal dát 4*. Doporučuji vydržet a shlédnou film celý. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Odkedy si fotrík privedie do domu novú ženskú, začne sa peklo. V dome totiž začne strašiť. Pri tomto horore som mal pocit, že trvá 3 hodiny. Režisér totiž nedokáže vytvoriť absolútne žiadnu atmosféru a nezmohol sa dokopy na nič iné, ako na búchanie dverí či padanie predmetov. A duch? Akási priesvitná silueta. Takže sme sa vrátili 50 rokov v čase. Záver síce úplne debilný, ale na druhej strane mi to pripadalo lepšie ako držať sa celú stopáž v tej nudnej duchárskej rovine. Herci boli fajn, zahrali čo mohli, iné plusy som žiaľ nenašiel. ()

Reklama

kersten 

všechny recenze uživatele

Slabsi priemerny hororik aj ked o horore by som v tomto pripade nehovorila, nazvyme ho skor thiller. Podobne filmy su uz okukane nemaju cim prekvapit, lakacky ziadne, koniec u mna zabodoval, ten fakt prekvapil. To je asi tak vsetko. Ale mne sa film pacil ani neviem preco, mozno preto ze bol piatok vecer a rano som nemusela do prace a kvalitne vinko do toho....... aj zo slabsieho filmu robi divy ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vztah dédyho a jeho starší dcery Kellie byl na první pohled poněkud... řekněme nezdravý. Opravdu se mi ulevilo, že si domů hned zkraje filmu přitáhl dospělou babu - trochu mě totiž děsilo, kam až by mohlo jednoho dne zajít jeho postelové sledování TV spolu s dcerkami... Tak dost, konec srandy. Být trochu slabší povahy, film nejpozději po půlhodině vypnu a hodím do koše. Protože sledovat tu afektovanou, nesnesitelnou a ošklivou kravku Kellie bylo mučení, stejně jako scénáristická telenovelická zápletka. Proklel jsem několikrát celý filmový štáb i sebe, že jsem si takovou srajdu pouštěl. Musel jsem vydržet až do sedmdesáté minuty, kdy věci nabraly nečekaný (pro mě) spád a rázem jsem si film začal docela užívat. Ale moje předchozí divácké utrpení bylo přespříliš dlouhé a traumatizující. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Televizní produkce už vyplodila mnohem lepší horory. O to víc jsem čekal od hororového velestudia Blumhouse, které se podílelo i na tomto a které kdysi i s "ušmudlaným" 1,5 milionem dolarů natočilo famózní Insidious a vytřískalo na tom skoro 100 mega. A to je jen špička ledovce, takových zářných příkladů má toto studio desítky. Televize ale zůstane zřejmě jen televize, takže jsem i s hodnocením vcelku shovívavý. Totem působí jako příjemné hororové béčko zhruba hodinu, kdy se toho moc neděje, jakmile ale přijde hlavní rozuzlení a pár vypjatějších scén, režie to začne těžce nedávat a z pohodového koukání se stává šílená fraška, na kterou se skoro nedá dívat. Naštěstí to pak na poslední chvíli trochu zachraňuje úplný závěr a pocit zklamání lehce odeznívá. Tak či onak, čekal jsem trochu víc. Ale alespoň na ty herečky se celou dobu dobře kouká. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama