foto

James Tupper

  • nar. 4.8.1965 (52 let)
    Dartmouth, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

James Tupper se narodil 4. 8. 1965 v Dartmouthu v Kanadě. Nejdříve studoval herectví na Concordia University v Montrealu, pak na Rutgers University v New Jersey. Studium na vysoké škole ukončil a poté na farmě ve východní Africe a učil se svahilsky. Jeho zábavou jsou pozorování ptáků a tesařina.

V televizi můžeme Jamese vidět jen letmo, účinkoval ve spoustě seriálů, často ale jen v jedné epizodě. Takovými seriály jsou "Gilmorova děvčata ", "Kriminálka New York ", "How I Met Your Mother ". Teprve Jack Slattery byla role která ho proslavila. Tuto hlavní roly obdržel v seriálu "Muži na stromech". Představuje v ní tichého a pracovitého Jacka, který se zamiluje do spisovatelky Marin Fristové.

James žil do roku 2006 se svou manželkou Kate, pak se rozvedli. Do novin se Tupper dostal hlavně díky jeho vztahu s Anne Heche.

kika771

Herecká filmografie

Filmy

2018 Past Malice: An Emma Fielding Mystery (TV film)
2017 Site Unseen: An Emma Fielding Mystery (TV film)
The Last Word
Totem
2016 My Sweet Audrina (TV film)
2014 Mom's Day Away (TV film)
2013 Decoding Annie Parker
Nothing Left to Fear
Secret Lives of Husbands and Wives (TV film)
2012 Chlap na roztrhání
2011 Falešné přátelství (TV film)
Pan Popper a jeho tučňáci
2009 The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2008 Já a Orson Welles
Toxic Skies
2007 Obrázky Hollis Woodsové (TV film)
2006 Štestí věčné lásky
2005 Cesta lásky a naděje (TV film)
2001 Corky Romano - Noční můra mafie
Peroxide Passion
Špinavej Joe

TV seriály

2018 The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
2016 Aftermath (TV seriál)
Whispers of Immortality (E13)
Now That We Talk of Dying (E12)
Where the Dead Men Lost Their Bones (E11)
další epizody (13)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
další epizody (13)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
další epizody (9)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
The Park (S02E08)
The Farm (S02E07)
The Ex (S02E06)
další epizody (4)
Muži na stromech (TV seriál)
Charita (S02E09)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
Moře hoře (S02E07)
Povedená veselka (S02E06)
další epizody (14)
2006 Muži na stromech (TV seriál)
Válka s bloky - druhá část (S01E11)
Válka s bloky - první část (S01E10)
Chlaposance (S01E09)
další epizody (11)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanec s rybami (S02E05)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
A House Is Not a Home (S05E22)

TV pořady

2008 The Doctors (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace