Reklama

Reklama

Depeche Mode: Just Can't Get Enough

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 1981, 4 min

Obsahy(1)

Hudební videoklip k třetímu singlu synthpopové kapely Depeche Mode Just Can't Get Enough je jejich prvním videoklipem a rovněž posledním v sestavě s Vincem Clarkem. Venkovní scény s hrající kapelou se natáčely v londýnském divadle Southbank Center a podzemní scény u nyní zbouraného schodiště u tanečního sálu v Royal Festival Hall. (Epistemolog)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Všetci sme nejako začínali, len nie každý má to šťastie, že na kompromitujúce obrázky z vlastnej hriešnej mladosti narazí občas na hudobnom kanáli. ()

Reklama

Kass

všechny recenze uživatele

První videoklip DM a jediný v zakládající sestavě s Vince Clarkem. Vždy mi přišel zcela adekvátní své době a přitom ne trapný. Umanutý ve fascinaci klávesami. A svižný, tak jako song samotný. Jsou zde pěkné holky a borci jsou gay, cool a v pohodě. Depešácká klasika. Song 5*/ Video 4*. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to naivné, niekde až dokonca smiešne, ale bola doba, kedy sa masy veľmi nezaoberali kvalitou videoklipu, ale jeho hudobnou zložkou. Teda väčšina. ()

Zajímavosti (3)

  • Tuto skladbu můžeme slyšet v romantické komedii Letní milenci z roku 1982, když hlavní hrdina Michael pronásleduje archeoložku Linu na dovolené v Řecku. (Trajektt)
  • Jedna z dívek, která se v klipu objevuje v kožené bundě a ve slunečních brýlích, byla tehdejší přítelkyně bubeníka Budgieho z kapely Siouxsie and the Banshees (Trajektt)
  • Tato skladba zazní v seriálu Přátelé (od r. 1994) v epizodě s názvem Vzpomínky (1996), když se Monica, Rachel a Chandler poflakují v baru. (Trajektt)

Reklama

Reklama