Reklama

Reklama

Terapie - Série 1 (2011) (série)


Epizoda 29 (S01E29)

(epizoda)
Drama / Psychologický
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Jana, čtvrtek 17.00: Jana se na sezení dostaví sama a Markovi sdělí, že její manžel Michal nepřijde. Cítí se dotčená tím, že Marek ji nechal čekat před svou pracovnou. Rekapituluje vztah se svým mužem a psychologovi se svěří s nepříjemnými pocity z Michalových něžností. Přiznává, že má raději sex s přídechem násilí. Vyjeví svůj záměr být manželovi nevěrná se svým šéfem, který ji má vyzvednout bezprostředně po setkání s Markem. S terapeutem debatuje o falešnosti slov, používaných podvodníky. Podle Markova názoru se Jana vyžívá ve zraňování svých bližních, což pokládá za legitimní formu komunikace. Impulzivní žena se v závěru uchýlí na toaletu, odkud volá Michalovi. Před domem se objeví auto s jejím šéfem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aňa Geislerová je výborná herečka. Její postava měla nějaký vývoj. Bylo před ní rozhodnutí skrze těhotenství, musela se vyrovnat s nečekanou ztrátou, následně řešila, zda její manželství má smysl. A nyní zbylo už jen jediné – nezůstat krávou. Protože přesně tak se její Jana chová. Na sezení se dostaví sama. Přiznává, že má raději ostřejší sex. A chce na to vlítnout se svým šéfem. A zase Marka z mnohého viní. Kotrmelec sem, kotrmelec tam. Právě studna Marek už by si taky zasloužil proplesknout. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta něžnost je fakt příšerná... Na to nejste stavěná? Ne. Dost dobrý, tady je jistá reflexe Jany, která chce udělat něco co ji sice přitahuje, ale zároveň už ví, že ji to nedělá šťastnou.. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama