Reklama

Reklama

Kauzy Jaromíra Soukupa

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 40 min

Účinkují:

Jaromír Soukup

Obsahy(1)

Nový pořad, ve kterém se generální ředitel Jaromír Soukup bude věnovat nejen aktuálním politickým kauzám, ale i těm, se kterými se setkáváme v běžném životě. Dozvíte se, jak bojovat proti těm, kteří vám ubližují. (TV Barrandov)

Recenze (50)

deLaFere odpad!

všechny recenze uživatele

Ten člověk je absolutním ztělesněním veškerého možného hnusu dnešní společnosti, nejupadlejšího bulváru a politiky obzvlášť. Je až těžko uvěřitelné, že tohle se děje ve 21. století se všemi dostupnými informačními možnostmi. Mám pocit, že jsem viděl středověk. Každého, kdo tohle hltá, bych zbavil svéprávnosti. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Snažím se nebát otevírat živé kauzy." Osmý statečný Jaromír Soukup mě baví. Řeč jeho rukou je sice stále nečitelná, komentátorské schopnosti nulové, ale touha zaujmout je obrovská a občas svými špatně načasovanými poznámkami tne do živého. Já tu jeho snahu prostě nemohu jen tak hodit do odpadu a spláchnout. My netalentování si prostě občas rozumíme. ()

Reklama

Poryv odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotit Kauzy Jaromíra Soukupa je totéž, jako hodnotit jeho Arénu, Duel či Instinkty. Ony pořady, jejichž názvy jsou inspirovány koníčkem pana ředitele, boxem, totiž vznikly především pro bezbřehou prezentaci muže, který pozbyl sebekontroly a vymkl se sám sobě z rukou. Jeho verbální i gestikulační umění dává profesionální žurnalistice jeden direkt za druhým a s každým novým a novým pořadem, a bude jich jistě víc než dílů seriálu Doktorka Kellerová, se nezadržitelně blíží k finálnímu K.O., kterému zatleská nejeden Pitomio obecný. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Ze všech Soukupových pořadů je tenhle asi nejzajímavější. Jára Soukup je opravdu jedinečný člověk. Ke všem svým nespočetným schopnostem a zájmovým aktivitám si přidal další. V tomto pořadu se snaží napravovat nepravosti i samotnou společnost. A je to určitě záslužná činnost a pravděpodobně jí časem nejspíš i někdo ocení. Velmi pravděpodobně to bude jeho modla, díky které nejspíš brzy založí nové náboženství - Miloš Zeman. Toho totiž určitě muselo více než potěšit Soukupovo nesmyslné hlodání do České televize, které bylo teda opravdu neskutečné! Tímhle mně teda Jaromír opravdu nasral! Jenže pozor, to nebylo to nejhorší. Celé téhle kauze předcházel patnáctiminutový monolog o nějaké směšné věci. Alespoň na začátku. Pak se do toho Jaromír jako vždy zamotal a vylézaly z něj příšerné kydy, bláboly a nesmyslná slova i celé věty, jež měly mít společný obsah, ale ani náznakem spolu nijak nesouvisely. A Jára poté byl za své snahy odměněn bouřlivám potleskem svých fanoušků, zaplacených diváků TV Barrandov. Pozorovat jeho rozmáchlá gesta, boj proti hmyzu i boj proti přetěžkým slovním jazykolamům pak také stojí za to. Ostatně úplně stejně jako jeho chabé pokusy o vtip, ironii a glosátorství, kterému by se smála možná tak parta Němců, se kterou by byl na dovolené. Tak jo, a teď trochu vážněji: víte, my se tomu možná smějeme a ačkoliv dny v týdnu Jaromíru Soukupovi na jeho pořady docházejí, celý den má 24 hodin. Celý týden má pak dokonce 168 hodin. A skupina Barrandov má dost kanálů, na které se dá odklidit Honza Musil i se svými vztahy, soudkyní Barbarou a romantickými příběhy všelijakých béčkových německých autorek. A Věřte nevěřte se koneckonců dá kdykoliv stáhnout z programu... Tohle je to jediné, co se dá na snahách Jaromíra Soukupa ocenit. Tenhle pokus o ovládnutí 100% vysílacího času totiž začal úspěšně a úspěšně také skončí. Však uvidíte. A až se třeba náhodou bude chtít Soukup prospat, nebo si pohrát se svou dárkovou sadou Malého nástěnkáře, pošle za sebe adekvátní náhradu v podobě Tomia Okamury, Jiřího Ovčačka nebo Fíkusu. A možná, že mu bude stačit jen ten Okamura. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Kauzy pana Soukupa jsou velice zajímavé a hlavně velice závažné, pouze nechápu, když má vše tak dokonale zpracované, proč nepodá trestní oznámení ke stíhání těchto zločinců ??? Že by to bylo vše domluvené a dělal ji tímto reklamu, kterou využijí po svém, pro nás neznámým způsobem ??? Myslím, že ta pravá náplň tohoto pořadu je nasrat lidi a potom se společně s gaunery bavit u šampáňa. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Některé texty, které obsahuje úvodní znělka, jsou zkopírované z Wikipedie. Text totiž obsahuje šablony, které využívá právě Wikipedie, jako např. [zdroj?] či [2]. (David7)

Reklama

Reklama