Reklama

Reklama

Batman Ninja

  • Japonsko ニンジャバットマン
Trailer

Obsahy(1)

Batman Ninja cestuje napříč časem kvůli stroji času. Tento stroj přesune většinou Batmanových nepřátel do feudálního Japonska. Do této doby se nakonec dostane i Batman s pár spojenci. Mezitím si padouši zaberou a rozdělí území Japonska. Batman vyčerpá veškerou svou techniku skoro hned, a tudíž musí spoléhat na svůj intelekt a na své spojence. Jejich cílem je nastolit pořádek v Japonsku a vrátit se do současnosti. (kellne)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho ze krásny vizuál a zaujímavý nápad na úžasný film nestačí. Tento film má sklamal neskutočne moc, vôbec nevyužitý všetci záporaci, moc veľké prepnutie do anime štýlu a upravené pre čisto japonský trh. Škoda toho, keby tu je menej anime kravín a viac využite potencionalu so bad guys bolo by to omnoho lepšie. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zvrácený až bizarní příběh o tom jak Baťa a spol. skočí do doby feudálního Japonska. Doufal jsem v zemitou drsnou fantasy ve stylu Afro Samuraje, ale chyba lávky. Města se tu transformují na obrovské roboty na páru. Roboty na páru! Vizuálně je to sice naprostá špička, ale ty přihlouplé zvraty a laciné dialogy to strašně sráží. Finální souboj se samurajskými meči je ovšem prvotřídní. Za vidění to stojí. Dečka budou možná i nadšené. ()

Reklama

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Podle traileru mi to připadalo jako adaptace celého Batmanova mythosu do feudálního Japonska. Jenomže on je to jen další bullshit o cestování v čase. Potěšil Gorilla Grood, kterému se pro jeho absurditu nedostává moc filmového prostoru, zbytek záporáků (kromě Jokera a Harley Quinn) naprosto zaměnitelná. Vizuálně to vypadalo (v jakémkoliv pauznutém záběru) moc hezky, akorát FPS kolísalo od koukatelného až po otravně malé, což bylo bohužel nejvíc vidět v bojových scénách a záběrech na obličej, takže to při sledování rušilo kdy mohlo. Nicméně pořád to bylo aspoň o třídu výš, než takový Berserk. Anglický dabing prý probíhal tak, že dostali šest stránek nepoužitelného scénáře, takže si asi 90% dialogů vymysleli, aby to vzhledem k animaci dávalo smysl. Japonská verze je prý lepší, ale hradoboty a opičího transformera nespasí nic... ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Asi žádný zázrak, ale velmi se mi líbilo animované zpracování. Bylo to říznuté anime, což já rád, klidně to mohlo být i víc. Čekal jsem, že to bude trochu drsnější, ale většinou to trochu shazovalo samo sebe, škoda. Robotí města do feudální Japonska sice sednou, ale mě to úplně neoslnilo, není mi prostě deset :) Souboje jsou vydařené a Ninja Batman nenudí. Suma sumárum za tři hvězdy, Arigató! ()

Kortexo 

všechny recenze uživatele

Film o Batmanovi s jasně předvídatelným příběhem i kvalitou animace, jako u každého jiného kresleného filmů o Batmanovi, ale dominující se zasazením do feudálního Japonska, které je zvládnuto na jedničku a atmosférou a originalitou, dominuje až do konce.Nejvíce smutné je to,že kdyby tento komiks vyšel v Česku, sešitově a v češtině, tak by všichni byli nadšení s originalitou, jakou přináší do světa komiksů a kupovali po stovkách, tady na něj většina jen plive... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Vývoj filmu začal už v roce 2014. (kellne)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (TomX2)
  • Když Robin hraje na flétnu, tak hraje úvodní znělku z filmu Batman (1966). (kellne)

Reklama

Reklama