Reklama

Reklama

Když Batman (Adam West) a Robin (Burt Ward) dostanou zprávu, že se komodor Schmidlapp (Reginald Denny) ocitl na palubě své jachty v nebezpečí, ihned se vydávají na záchrannou misi. Netuší, že je to dokonalá léčka zosnovaná čtveřicí nejmocnějších padouchů všech dob, jež touží po konečné porážce slavné dvojice! Zloduchové jsou vyzbrojeni vynálezem, který dokáže člověka vysušit na prášek, a chystají se ovládnout svět! Využije dvojice v pláštích svou nespornou odvahu a dokonalý arzenál technických vymožeností, aby Kočičí ženu (Lee Meriwether) zbavila drápků, zmrazila Tučňáka (Burgess Meredith), trumfl a Jokera (Cesar Romero) a zmátla Hádankáře (Frank Gorshin) dřív, než bude pozdě? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Tak, po tejto paródii sa vôbec nečudujem, že Batman a jeho spoločník Robim nepatrili medzi top superhrdinov na začiatku druhej polovice minulého storočia. Aj keď drvivá väčšina scén bola úplne absúrdnych, dalo sa na tom dobre pobaviť, tak ako aj na vtipných hláškach (hlavne Robinovch všetkých svätých). Čo sa týka záporných hrdinov, stvárnili ich taktiež kvalitní predstavitelia, Catwoman a Penguin pôsobili priam až majestátne. Jediný, kto mi pripadal dosť podpriemerný bol Joker, no však nečudo, keď dnešný Joker v podaní Heatha Ledgera patrí medzi legendy. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tenhle Starší Batman také není zase tak špatný. Ještě za použití těch starých filmových triků, kde Batman jede na svém rychločlunu a hází to sním a za ním je promítáno plátno:-D nebo, kde s Robinem v klidu šplhají po zdi a nai se neunaví. Pořád ve stejné poloze:-D Lehce přikrčeni a nakloněná kamera dává akční efekt:-D Laciné triky, ale na 60 léta dobré. Dnes se tomu směji, ale dříve jsem to do slova žral. No ale konec konců ten film je pro zábavu a mě pobavil. ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Tento "Batman" se opravdu nedá brát vážně! Příběh je stupidní,postavy naivní a mladý "Robin" nesmírně trapný... Adam West působí v kostýmu "Temného rytíře" nesmírně hloupě a jeho "kolega" zrovna tak! Snímek samotný je spíše komický(https://www.youtube.com/watch?v=deatPTK8o-4),avšak zábavný a napínavý! Krásná Lee v roli "Catwoman" alias "Kitky" byla dokonalá,avšak v mém "pomyslném" žebříčku "Kočičích žen" lehce zaostává za Michelle Preiffer: tudíž i nadále je mou nejoblíbenější "Catwoman" Oscarová Halle Berry... 70% ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Batman je můj nejoblíbenější "superhrdina", ale tahle komedie mu doslova hází klacky pod nohy. Všechny postavy se chovají neskutečně vypatlaně. Hlavní dvojici se ale nedá upřít to, že se snaží vzdělávat publikum ve fyzice a dalších vědách. Film jsem viděl s dabingem a na začátku mě hned dostala předpona "bat-" před každým slovem, které se tam vysloví (batsignál, batkurz, batplyn, batcykl, batkoptéra...) :-D Nejvíce mě zajímala spíš aférka Bruce Waynea s Catwoman, která měla aspoň nějakou úroveň a styl. Naštěstí Burton stvořil Batmana mnohem vážnějšího a chytřejšího o 23 let později. Tahle fraška mě spíš zklamala svojí stupiditou. 40%. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak ulítlý, že si budete připadat jako po požití LSD :-)) Tenhle film jsem měl kdysi na vhs a když jsem ho nedávno znovu viděl, tak se mi z očí hrnuly slzy a bránice se mohla protrhnout, naprosto dokonalá komedie, či spíš parodie, ve které nechybí extravagantní kostýmy, batmanův sidekick Robin, batmobil, batlano a ostatně bat všechno a jako třešnička na dortu vynález, který vysuší člověka na hromádku barevného prášku. Film je doslova našlapaný všemožnými gagy aneb '' jsou dny, kdy se člověk bomby nezbaví''. Pro mě jasných 5 * ()

Galerie (106)

Zajímavosti (38)

  • Batmobil je přestavěný jediný existující exemplář vozu showcar Lincoln Futura 1955 od Ford Motor Company, které navrhli Bill Schmidt a John Najjar Ferzely z divize Lincoln. Postaven byl pouze jeden kus společností Ghia v italském Turíně. Vozidlo bylo dochováno a je vystaveno v muzeu svého tvůrce George Barrise. Barris postavil několik replik svého Batmobilu, jedna z nich však později posloužila k přestavbě na repliku původní Futury, která je nyní také jediná svého druhu. Paradoxně byl tedy jediný Batmobil původně Futura, kdežto jediná Futura byla původně Batmobil. (Stejšn)
  • Na konci filmu jeden z delagátů paroduje chování Nikity Chruščova na valném shromáždění OSN v roce 1960. (Caelos)

Související novinky

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Reklama

Reklama