Reklama

Reklama

Batman Ninja

  • Japonsko ニンジャバットマン
Trailer

Obsahy(1)

Batman Ninja cestuje napříč časem kvůli stroji času. Tento stroj přesune většinou Batmanových nepřátel do feudálního Japonska. Do této doby se nakonec dostane i Batman s pár spojenci. Mezitím si padouši zaberou a rozdělí území Japonska. Batman vyčerpá veškerou svou techniku skoro hned, a tudíž musí spoléhat na svůj intelekt a na své spojence. Jejich cílem je nastolit pořádek v Japonsku a vrátit se do současnosti. (kellne)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Asi žádný zázrak, ale velmi se mi líbilo animované zpracování. Bylo to říznuté anime, což já rád, klidně to mohlo být i víc. Čekal jsem, že to bude trochu drsnější, ale většinou to trochu shazovalo samo sebe, škoda. Robotí města do feudální Japonska sice sednou, ale mě to úplně neoslnilo, není mi prostě deset :) Souboje jsou vydařené a Ninja Batman nenudí. Suma sumárum za tři hvězdy, Arigató! ()

Optical 

všechny recenze uživatele

Vidět Batmana skládat pečetě jako v Narutovi rozhodně nebyla ta největší šílenosti v tomhle Batmanově anime debitu. Anime protkaném odkazy např. Cowboy Bebop, JoJo Bizarre Adventure a atd. Sám ani nevím jak tohle hodnotit, jelikož příběh je nesourodý. Na druhou stranu jsem neviděl lepší stylizaci a design postav z Gothamu, tak jak Batman Ninja nabídne. Rozhodně se jedná o zajímavé pojetí postavy na pozadí feudálního - lehce industriálního Japonska od známých tvůrců anime, plus ta podtitulková scéna je luxus. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho ze krásny vizuál a zaujímavý nápad na úžasný film nestačí. Tento film má sklamal neskutočne moc, vôbec nevyužitý všetci záporaci, moc veľké prepnutie do anime štýlu a upravené pre čisto japonský trh. Škoda toho, keby tu je menej anime kravín a viac využite potencionalu so bad guys bolo by to omnoho lepšie. ()

Leptir23 

všechny recenze uživatele

Ninja Batman, nám v poslednej scéne ukázal aký mal vlastne celý film potenciál Vo filme Batman: Gotham by Gaslights všetko klapalo a malo šmrnc tej doby. Tu to však nefungovalo a to kvôli inej filmovej kultúre, a roztrieštenému konceptu. Úvod bol skvelý a bol som ochotný odpustiť aj prípadné nedostatky, ktoré plynú zo zahraničnej produkcie. Predsa len sa na postavy a grafiky od WB pozerá tak nejak lepšie. Animované DC majú aj tak svoje čaro ktoré nám v hraných filmoch chýba. Ako sa hovorí koniec dobrý všetko dobré, no vďaka potitulkovej scéne ani ten koniec nebol boh vie čo. Každopádne oceňujem vidieť aj príbehy, ktoré majú zvrat a aj napriek obohratému deju dokážu prísť s niečim novým ako je napr. postava Gorilla Grod. Za mňa solidných 65,9% ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

„Myslíte si, že jste slyšeli každý Batmanův příběh?“ – tenhle jste nám klidně mohli zatajit :D. Už podle názvu jsem nečekal nic jiného než slizem splácané Japonsko a Gotham dohromady. Ale i tak mi spadla držka ve chvíli, kdy se japonské domy začaly měnit v obří transformery (zní to dost divně, ale ještě divněji se to sleduje). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (5)

  • Když Robin hraje na flétnu, tak hraje úvodní znělku z filmu Batman (1966). (kellne)
  • Vývoj filmu začal už v roce 2014. (kellne)
  • Bojové scény byly točené s živými herci a poté předělány do filmu. (kellne)

Reklama

Reklama