Reklama

Reklama

Za zrcadlem

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nevíte, kdo vás sleduje. Manželský pár, který přišel o dítě, se snaží začít znovu. Koupí starý motel v poušti, ale rychle zjistí, že se tam děje něco divného. To, co se zprvu zdálo jako únik, se změní na napínavou jízdu do podivného světa plného tajností. Ray totiž objeví dvoustranné zrcadlo a stane se svědkem děsivého činu. Následuje zvrácená hra na kočku a myš. Ray musí závodit s časem, aby zachránil manželku i sebe před příšerným tajemstvím, s nímž je motel spojen a před podivnými lidmi, kteří ho navštěvují. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, máme tady bezva motel na dobrý adrese, který je jako přesně stvořený pro manžele, který chtějí znova začít a mít, jak se říká čistej stůl. No a v tom motelu je pokoj s číslem 10. kde je zrcadlo! Ne vážně. A to zrcadlo je z jedný strany propustný, takže vidíš co tam dělaj hosti za prasečinky a oni tě vidět nemůžou! No to je hustý! A co dál? Dál už nic. Takže kdo chce vidět film absolutně o ničem, tak směle do toho. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pro jednou zase souhlas s Lacem. Je fakt, že Cage si v poslední době nevybírá jenom samý špatný projekty, ale tohle byla hrozná nuda s triviální zápletkou roztaženou do absolutně neadekvátní stopáže. Film ve kterém se v podstatě nic zásadního neděje a pokaždé když se tam objeví nová postava, tak dokážete odhadnout předem proč tam je a jak to s ní nakonec dopadne. Škoda Cage má určitě na víc, ale tady to nepotvrdil.20% ()

Reklama

Visáč 

všechny recenze uživatele

Slušný voyeurský thriller. V záplave kejdžovského direct-to-video harampádí z posledných rokov je to tak trochu zjavenie. Jasné, je to béčko, ale v réžii zručného remeselníka, ktorý vie pracovať s hercami a mizanscénu či budovanie napätia má v malíčku. Ak fandíte Cageovi aj v "less than usual crazy" móde, máte slabosť pre špinavé motely a vyhľadávate takový ten jemne lynchovský mystery feel, choďte do toho. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Thriller, ktorý sa dá bez problémov pozrieť, no či si z toho divák odnesie nejaký veľký zážitok, je už druhá vec. Musím ale uznať, že Nicolasovi tá rola zanedbaného, nadržaného, možno mierne úchylného stalkera celkom sedela. Dokonca aj jeho polovička zahrala hysterickú chudinku celkom presvedčivo. Jeden jej záchvat mi dokonca vyčaroval úsmev, tak aspoň niečo. Horšie to už vidím s chabým scenárom a ešte primitívnejším rozuzlením. To už réžia nedokáže vymyslieť niečo, čo by aspoň trochu prekvapilo? ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě Looking Glass příjemně překvapil, ovšem.... A to je zásadní! Film plnej ohromnýho potenciálu zprznil hrůzostrašnej konec!!! Opravdu hodina a půl stojí za to, neustále to svádí diváka z kolejí a je to plný hádanek. Závěr je bohužel velká lacinost, kterou si Cagův film nezasloužil! Za supr třičtvrtě bijáku a nádech thrillerů z devadesátek solidních 60% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama