Reklama

Reklama

Mezi světy

  • USA Between Worlds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je Joe (Nicolas Cage), řidič kamionu, smolař, pronásledovaný vzpomínkami na zemřelou manželku a syna. Potom však potká Julii (Franka Potente), ženu, která je schopná komunikovat se zemřelými. Julie využije Joa v zoufalé snaze najít ztracenou duši své dcery Billie (Penelope Mitchell) ležící v kómatu. Ale duch Joeovy mrtvé ženy Mary (Lydia Hearst) se ukáže silnější a zmocní se těla v odhodlání vyřídit si své nevyřízené účty ve světě živých... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Gary 

všechny recenze uživatele

"To, co řeknu, nebude dávat žádnej smysl. A budeš mě muset škrtit." Vousatý a smrdutý řidič náklaďáku (s oholeným hrudníkem) si našel konečně po letech ženskou na sex, chlastání a klábosení. Jenže se do toho namíchá její sexy mladá dcera, putující duch řidičovy mrtvé ženy, digitální oheň, mystická zdravotní sestra a překupník drog s očima Zaca Efrona. Stejně jako když se podíváte na dva plakáty k tomuhle filmu...Maria Pulera si asi nebyla stoprocentně jistá, co točí, co nám zapomene vysvětlit, nebo kdy se na to vykašle a prostě nechá Nicka pět minut souložit v epesních trenkách. Kéž by to bylo jen o tom, jak si řidič našel ženskou na sex, chlastání a klábosení... ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Dobré duchařské téma bylo pokažené slabým scénářem, což je veliká škoda. Jak skvěle by se takový příběh dal rozehrát v rukou schopnějších tvůrců! Scéna, jak chlápek při souloži předčítá své partnerce z pornografické knihy, byla komická, ba přímo trapná. Zakončení filmu pokládám za totální fiasko. – Mimochodem, vymístění do astrálu vyvolané hypoventilací v důsledku škrcení je docela kuriozitou, ale není to nesmysl. Nicméně k podpoře tohoto procesu se mnohem častěji používá hyperventilace, která se nacvičuje v kurzech holotropního dýchání. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak když to tak vezmu kolem a kolem, tak ono to není vymyšlené úplně špatně, ale to je asi tak to jediné pozitivum, které se k tomu dá napsat. Jinak je tu špatně úplně všechno a režisérka má málo vídaný talent nudit v jakékoliv situaci. Cage se sice občas objeví v koukatelných filmech, ale tady je zpátky u dna a u Franky Potente tohle beru jako politováníhodný úlet. 10% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Between Worlds působí zcela zaměnitelně s jakoukoliv (pod)průměrnou epizodou hororově laděných televizních seriálů devadesátých let, a to jak po technické, tak po dějové stránce. Vlastně si od začátku říkáte, zda to je úmyslně tak zlé a zastaralé, či jde o nějaký podvratný vtip. Já jsem přesvědčen, že to zlé prostě je, naštěstí to Nicolas Cage dokáže bombasticky okořenit svým svérázným herectvím a výbornými hláškami, což z jinak otřesně fádního filmu dělá nezapomenutelnou záležitost, kterou si lze užít. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cage poslední dobou jede v solidních haluzích, ale toto mě jaksi neoslovilo, navíc jsem tak úplně nepobral o co tu jde. Cage škrtí ženskou přivolá tím její dceru ze světa mrtvých. Pak jí šoustá, pak jí zase šoustá. Pak zjistí, že se do její dcery převtělil duch jeho manželky, tak šoustá i její dceru, ale duch manželky se mu chce pomstít. Že jste z toho zmatení? To nic z toho si nic nedělejte pár dobrých momentů to má a naštěstí jen krátkou stopáž, ale když už chcete vidět ujetýho Cage z poslední doby, tak si radši dejte Mamku a Taťku, nebo Mandy.35% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama