Reklama

Reklama

Důstojníka americké policie Mika Chandlera čeká nelehký úkol. Když se při rutinní kontrole nachomýtne k bankovní loupeži, musí se postavit přesile dobře vycvičených a ozbrojených profesionálů... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Spotrebne becko pre chlapov, ktory maju radi filmy s mnozstvom prestreliek. Zapletka pripomina film 44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out, ale nastastie ho nekopiruje. Velkym minusom su postavy a ich vzajomne vztahy, co predstavuje jedno klise za druhym az to je miestami komicke na ucet tvorcov. Herci nemali poriadne co hrat a aj Cage si sialene zavrieska len v jednej scene. Skoda, ze na strane lupicov chyba poriadny zaporak, ktoremu by divak mohol priat smrt. Namiesto toho je jednanie lupicov miestami nezmyselne. Velkym plusom su ale prestrelky. Na nejake lacne videobecko je ich tu neurekom a vybuchuju stare dobre kapsulky a strieka hmatatelna krv namiesto otravneho CGI. Solidne prestrelky su hlavnym dôvodom, preco tento film vidiet. Kvôli nim kludne tvorcom odpustim aj jeden vybuch zrecyklovany z filmu Survivor. Ale zakomponovali ho celkom pekne a zmysluplne. Vysledkom je tupe beckom s mnozstvom solidnych prestreliek, ktore pripomina stare dobre devätdesiatkove videohity. 4/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cage je poslední dobou překvapivě v pohodě a to platí i zde, takže v něm problém není. Problém je v těch ostatních kteří ze sebe už moc snahy nevydali štábem počínaje a herci konče. Je to celé takové šíleně rutinní a stokrát viděné. Plusem je aspoň hodně akce a tak nehrozí, že u toho usnete nudou. Tak aspoň, že tak.35% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Před tímto jedním z nejnovějších Cageových filmů jsem si začal konečně myslet, že se Nicolas už konečně vyhrabává z těch největších sraček, do kterých se za posledních pár let tak pěkně zahrabal, no ale pak se zúčastní něčeho takovéhoto a ona naděje je během necelých 90 minut zas nekompromisně spláchnuta zpět do hajzlu. Proč to dělá? Copak sakra nečte ty scénáře dopředu? Co mu za to ti producenti slibujou, aby jim do toho propůjčil ten svůj profláklej ksicht? Hele, tohle už není ani video film, to je TV hadr, vysílatelný po půlnoci, kdy už všichni stejně spí. Otřesně natočené, se zápletkou vyčpělou, nenápaditou, hloupou, navíc s nevídaným množstvím amatérských chyb, s dialogy pocházejícími z naprosto netalentované, prázdné hlavy, bez napětí, bez atmosféry, bez stylu, no a s herci, kteří patří do třetí ligy, a co je nejhorší, Cage tu mezi ně krásně zapadá. Já se k tomu filmu opravdu ale snažím být co nejtolerantnější, nicméně tentokrát to skutečně nejde, nemá to prakticky ani žádný spád, akce sice pak vzhledem ke všemu ostatnímu ještě docela ujde, i když, když člověk sleduje, jak se proti sobě postaví dva idioti, kropí to do sebe ze samopalů z pěti metrů, a ani jeden z nich se netrefí, a takových lahůdek je tu spousta dalších, tak mi je z toho upřímně smutno a říkám si, mám tohle ještě vůbec zapotřebí? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech binární film. Nechápu jak může v jednom filmu být tolik skvělých (akce je natočena opravdu dobře) a také brutálně retardovaných (scény kdy se hraje na drama) momentů. Tlupa účinkujících (záměrně nepíšu herců) je vážně perla. Vypozerované modelkoidní charaktery narušuje jen vypasený Cage. Tak nějak chápu proč tam je. Filmu hodně pomáhá délka (být delší převáží retardace). ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně celkem spokojený. Čekal jsem průšvih, které má Cage poslední roky moc rád, ale místo toho jsem dostal celkem neobvykle brutální béčko, které je TAK krátké, že je všechno tak rychlé, že nikdo nic neřeší a jen se tu střílí. Nestává se mi to často, obvykle si říkám, že by film měl být kratší, ale tady si fakt myslím, že kdyby měl film o 15 minut déle, fungoval by film trochu lépe. Takhle je to velmi svižní střílečka bez logiky, kterou ale u tohohle filmu nejspíš hledat nebudete. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • V prostřihu mezi akcemi můžeme vidět létat „policejní vrtulnik“ typ Mi-2 sovětské/polské výroby, což v USA takový opravdu do akce nelétá. (SsgtJira)
  • Snímek se natáčel v bulharské Sofii. (Yardak)
  • Nicolas Cage (Mike Chandler) si počas natáčania zlomil členok a dva týždne bol mimo hry. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama