Reklama

Reklama

Noční útok

  • USA Breaking In (více)
Trailer 1

Mladá žena Shaun se se svými dvěma dětmi vrací po smrti svého otce do domu, kde prožila své dětství. Má v plánu vyřídit pozůstalost a dům prodat. Netuší však, že krátce předtím se do domu vloupali čtyři nebezpeční zločinci, kteří mají v úmyslu vykrást otcův trezor v domě. Po zjištění, že jsou v domě vrazi, Shaun stihne z domu utéct, ale Jasmine a Glover jsou zajati jako rukojmí. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Toho se jí podaří přemoci, ale když Eddie vidí, že Shaun drží u Peterova krku nůž, sám ho zastřelí. Shaun později opět ukrytá v lesíku vidí, jak k domu přijíždí Maggie, která jí má pomoci s prodejem domu. Maggie pochopí, že něco není v pořádku, ale když chce utéct, jeden ze zločinců, ji chytí a podřízne. Shaun se nakonec do domu dostane a sejde se tajně s Jasmine, které zadá pokyny, co má udělat... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Skupina padouchů v sestavě ředitel, blbec, psychopat a posera se postaví dvěma dětem a matce, která je občas tak trochu nindža. Je to docela legrace. Lupiči se pochopitelně chovají jako idioti a to včetně jejich šéfa, takže mamina, která sice také není bůvíjaká mozkovna, je všechny v pohodě přechytračí, ačkoliv se pro potřeby filmu musí občas chovat jako nepřemýšlející tele. Nicméně tyhle všechny lapsy jsou největší devízou filmu, protože bez nich by se skoro nebylo na co koukat. To je dáno i tím, že tvůrci poněkud nesmyslně zvolili dětský rating. Názorná ukázka naprosté zbytečnosti. 30% ()

oLí 

všechny recenze uživatele

James McTeigue - u něj jsem doposud nešel pod (ale ani nad) 3*. Všechny jeho filmy, pod kterými je jako režisér podepsán, se mi celkem líbily. Tohle se mi nelíbilo. Na to, že to s titulkama nemá ani klasickou hod a půl stopáž je to fakt průser - strašně nesympatický "kladný" ?! postavy a ještě dementnější záporáci.. co si od toho jako slibovali ? Napětí snad néé.. tohle bylo fakt hrozný.. 4/10 max páč to vypadalo obstojně, ale je to fakt shit ! ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

4 chlápci se vloupají do baráku, který měl být prázdný a ukrývá trezor s prachama. Co, ale nečekají, že v baráku je dcera původního majitele domu a její 2 děti. Plakát slibuje slušné home invasion bohužel realita je taková, že film je hodně slabý. 3 ze 4 záporáků umřou zbytečnou smrtí a ten poslední, který je slušný magor má málo prostoru a též moc nepředvede. 40 procent za 1 vraždu, která za něco stojí (ta běloška) a 20 za film. Za půl hodiny si na to nevzpomenu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Celkem napínavá celovečerní naháněčka po velkým domě ve stylu dospěláckýho Sám doma. Jenže je to celý o dost míň hravý a šíleně neoriginální, a ke konci už je těch seskoků z hrobníkovy lopaty prostě moc na to, aby se na tom dala stavět nějaká solidní atmosféra. Dokonce mě to ve finále štvalo až tak, že sem začínal fandit nešikovnejm záporákům. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Deti sú zavreté doma s vydieračmi a matka, ktorej sa podarilo ostať vonku namiesto toho, aby zalarmovala políciu, susedov či kohokoľvek si polhodinu kučí v kríkoch, ako by jej trebalo kadiť. Na druhej strane jej manžel, ktorý mal pracovať celú noc i víkend si zrazu o tretej ráno cupitá pekne v oblečíku po ulici hompáľajúc si kabelou akoby nič. Nakoniec človeku neostalo nič iné, len fandiť záporákom. Ale ani to nevyšlo. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama